6ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδος για τον Στέφανο Διαμαντή στο τένις με αμαξίδιο!

Αυτός ο τίτλος του ανήκει! Ο Στέφανος Διαμαντής υπερασπίστηκε τον τίτλο του και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για 6η διαδοχική χρονιά, χωρίς να έχει στερηθεί την κούπα από το 2012 που επέστρεψε στη δράση μέχρι σήμερα (το 2013 δεν πραγματοποιήθηκε ο θεσμός)!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑμεΑ Ηρόδικος, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας ΑμεΑ και με την υποστήριξη του δήμου Καβάλας, της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και αρκετών χορηγών και φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή 20 μέχρι και σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου στα γήπεδα του τένις στην Καλαμίτσα.

Ο Στέφανος Διαμαντής, No22 του κόσμου και προερχόμενος από το δυνατό τουρνουά στο Φορλί της Ιταλίας όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, έφτασε στη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας στο σημερινό (22/7) τελικό του Γιώργου Λαζαρίδη με 2-0 σετ (6-4, 6-1) σε ένα ματς που έγινε κάτω από πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος.

Η πορεία του Καρδιτσιώτη πρωταθλητή ξεκίνησε την Παρασκευή (20/7), όταν επικράτησε του Στέφανου Μπάμπη με 2-0 σετ (6-1, 6-2).

Το Σάββατο (21/7), ο 31χρονος τενίστας αντιμετώπισε το πρωί τον Χριστόδουλο Παπαδόπουλο, όπου και εκεί επικράτησε με 2-0 (6-0, 6-0) και το απόγευμα τέθηκε αντιμέτωπος ξανά με τον  Στ. Μπάμπη για να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης ημέρας και να προκριθεί στον τελικό με 2-0 σετ (6-0, 6-0).