6×6 και…19-0 γκολ στο «κάστρο» του ο Ηρακλής Σοφάδων!

Θεμέλια…οικοδόμησης «κάστρου» τοποθετεί ο Ηρακλής στο δημοτικό στάδιο Σοφάδων.

Ο πρωτοπόρος της φετινής Α’ ΕΠΣΚ συνεχίζει με εντυπωσιακή δυναμική και επιδόσεις στην έδρα του, εκεί όπου φέτος μετρά απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα!

Το 6×6 είναι σίγουρα μια επιτυχία που αποκτά πολλαπλάσια αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτές τις έξι αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της, η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη μετρά 19 γκολ στο ενεργητικό της κανένα γκολ παθητικό!

Οι «Ροπαλοφόροι» έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, αφού έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ παθητικό, όλα εκτός έδρας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν δώσει όλα τα ντέρμπι τετράδας μακριά από τους Σοφάδες, έχοντας το αβαντάζ της έδρας στο β’ γύρο!

Ο Ηρακλής έχει…«αγκαζάρει» την κορυφή και δε λέει να την παραχωρήσει, με ένα εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητο και συγκροτημένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η μοναδική ήττα και το μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί φέτος στους Σοφάδες, είναι στο ματς κυπέλλου με τον ΑΟ Σελλάνων (0-1) όπου και εκεί η εικόνα ήταν αξιόλογη, με ευκαιρίες ακόμη και για την πρόκριση.

Εντός έδρας έχει αντιμετωπίσει αξιόλογους αντιπάλους τους οποίους κράτησε όλους στο μηδέν (ενδεικτικά αναφέρουμε τους ΑΟ Κρανέας, ΑΟ Αγναντερού, Ταυρωπό), συνεχίζοντας με αξιοθαύμαστα στατιστικά μετά και τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ.