Ανρί Καμαρά: «Η χειρότερη ανάμνηση της καριέρας μου η Λαμία»!

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη του Ανρί Καμαρά σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Σενεγαλέζος φορ που έχει αγωνιστεί στην πατρίδα μας με τα χρώματα του Παναιτωλικού, της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε πως η χειρότερη εμπειρία στην καριέρα του ήταν αυτή στη Λαμία, αφού είχε μείνει για καιρό απλήρωτος, οι εγκαταστάσεις των Φθιωτών ήταν παλαιωμένες, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ υπογράμμισε ότι δε σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.

Αναλυτικά:

«Αναγκάστηκα να σπάσω το συμβόλαιό μου με τη Λαμία. Σταμάτησα πριν το τέλος της σεζόν, γιατί πέρασα μήνες χωρίς να πληρωθώ. Δεν μπορούσα να το ανεχθώ. Θίχτηκε η προσωπικότητά μου. Τελικά, η διοίκηση μου έδωσε τα μισά χρήματα από όσα μου όφειλε και χάρισα τα υπόλοιπα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία και η χειρότερη ανάμνηση στην καριέρα μου. Ούτε για μια στιγμή δεν φαντάστηκα ότι θα συναντήσω διοικούντες που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι όταν ήμουν στον Παναιτωλικό, η Λαμία πάλεψε να με αποκτήσει. Αργότερα κατάλαβα ότι όσα μου είπαν ήταν… αέρας. Δεν σεβάστηκαν καμία από τις δεσμεύσεις τους», είπε ο Καμαρά στο senenews.com, ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Και συνέχισε: «Σε κάποια ηλικία, όταν ακούς μια οικονομική πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς. Και μετά από τρία χρόνια στον Παναιτωλικό ήθελα μια αλλαγή. Ειλικρινά, δεν μπορείτε να καταλάβετε την αποστροφή μου. Η Λαμία είναι η μόνη ομάδα στην καριέρα μου, που τίποτα δεν μου άρεσε από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Πριν υπογράψω, νόμιζα πως ήταν επιλογή μου. Αλλά είναι η μόνη ομάδα που μετανιώνω στη ζωή μου. Ειλικρινά συνάντησα πολύ περίεργους ανθρώπους και με παλαιωμένες εγκαταστάσεις και μια ομάδα που δεν είναι επαγγελματική».

Ο «Μουντιαλικός» Σενεγαλέζος επιθετικός μίλησε για τη νέα βοήθεια του Παναιτωλικού που τον ξαναγκάλιασε και την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Αφού ακύρωσα το συμβόλαιό μου, επέστρεψα στον Παναιτωλικό, που είναι η ομάδα της καρδιάς μου στην Ελλάδα. Εμεινα εκεί έξι μήνες πριν υπογράψω στον Απόλλωνα, χάρη στον προπονητή μου με έκανε να ανακαλύψω την Ελλάδα. Ήταν μεγάλη πρόκληση και πέτυχα κι ένα χατ τρικ για να ολοκληρώσω τη σεζόν πανηγυρικά».