5 συμμετοχές – 5 μετάλλια για τον ΑΣ Ολύμπια Καρδίτσας στο Πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντό

Στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2018 Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας Ολύμπια συμμετείχε στο Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής Γιώργος Βόλαρης που διεξήχθη στην ΑΘΗΝΑ στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον που αποδεικνύετε από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς αυτός έφτασε τους 862 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον σύλλογό μας αγωνίστηκαν 5 συνολικά αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να ανέβουν όλοι στο βάθρο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

  1. Καπνογιάννη Βασιλική
  2. Λάππας Αλέξανδρος

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

  1. Φροξυλιά Αφροδίτη
  2. Μανασής Σόλων
  3. Μπιμπίκου Αλεξάνδρα

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό καθώς πέτυχαν να διακριθούν σε μια διοργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Ωστόσο σημαντικό είναι να τονιστεί ότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο η κατάκτηση κάποιου μεταλλίου αλλά η ουσία είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να κερδίσει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να του προσφέρει σωματικά (χτίζει ένα όμορφο καλογυμνασμένο υγιή σώμα) αλλά και ψυχολογικά (συμβάλει στη δημιουργία ενός ακέραιου χαρακτήρα που με θάρρος και πυγμή διεκδικεί το καλύτερο δυνατό).

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας ΟΛΥΜΠΙΑ έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία πέτυχε να συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες στο άθλημα του ταεκβοντο που προβάλλουν την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας όλων των αθλητών με συνεχή συμμετοχή σε πολύωρες προπονήσεις, αλλά και σωστού προγραμματισμού και καθοδήγησής τους από την προπονητική ομάδα του Συλλόγου η οποία αποτελείτε από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τον Πρωταθλητή Ελλάδας Σδόγγο Ηλία σε συνεργασία με τη Διαιτολόγο – διατροφολόγο Βάρρα Βασιλική. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Υπ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, MSc, με ειδίκευση στην προπονητική του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χασιαλής Θανάσης ο οποίος εφαρμόζει την επιστήμη της προπονητικής στη πράξη δένοντας αρμονικά την εμπειρία με την καινοτομία και τη γνώση.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι εκτός των αθλητών και των προπονητών ένα πετυχημένο και υγιή μοντέλο συμπληρώνουν οι γονείς οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε αυτό το τρίπτυχο, στηρίζοντας τα παιδιά τους και τον σύλλογο, περιβάλλοντάς μας με εμπιστοσύνη δίνοντάς ακόμα περισσότερα κίνητρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίας. Σε αυτούς τους γονείς αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια.

Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον Α.Σ.Κ. ΟΛΥΜΠΙΑ γιατί σε εμάς θα βρείτε επιστήμονες της άσκησης (πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής) οι οποίοι προσεγγίζουν με παιδαγωγικό τρόπο την προπόνηση με πρώτο στόχο την προαγωγή της υγεία. Οι διακρίσεις και τα μετάλλια δεν αποτελούν για εμάς αυτοσκοπό καθώς είναι επακόλουθα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς.

Εγγραφές Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 16:00 – 21:00

Διεύθυνση: ΙΕΖΕΚΙΗΛ 83  έναντι νυχτερινού

Για πληροφορίες τηλ. 6989414499

Εκ του Δ.Σ.