3×3 με κέρβερο…Στέλιο Ντάκο ο Θεσσαλικός Ματαράγκας

Τρεις διαδοχικές νίκες συμπλήρωσε ο Θεσσαλικός Ματαράγκας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.

Η ομάδα του Μάνθου Ορφανιώτη, μέσα σε τρία ματς κατάφερε να φτάσει σε…διπλασιασμό των βαθμών της αφού πιο πριν και για οκτώ αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, μπαίνοντας πλέον στη ζώνη των πλέι-οφ μετά την 11η «στροφή».

Για να….γυρίσει το «κουμπί» ο Θεσσαλικός χρειάστηκε όχι μόνο να βρει την αποτελεσματικότητά του επιθετικά,  αφού δημιουργούσε πολλαπλάσιες ευκαιρίες με αντιστρόφως ανάλογα γκολ, αλλά και να δείξει την απαιτούμενη ανθεκτικότητα στα μετόπισθεν.

Σε αυτή την τριάδα αγώνων, οι Κυανόλευκοι δέχτηκαν μόλις δύο γκολ, καταφέρνοντας να παρουσιαστούν όπως πρέπει ανασταλτικά, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την  αμυντική τους τετράδα αλλά και κάτω από τα γκολπόστ όπου ο Στέλιος Ντάκος έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το 3×3.

Ο 18χρονος πορτιέρο διάγει τη δεύτερή του, σεζόν στην Α1 ΕΠΣΚ, με εμπειρία από τέσσερις ομάδες σε αυτό το επίπεδο (ΑΠΟΚ, Νέα Νίκη Καμινάδων, Αργεντινή, Θεσσαλικός Ματαράγκας), έχοντας καταγράψει αξιοσημείωτη βελτίωση και σταθερότητα που εμπνέει και τους υπόλοιπους ποοσφαιριστές της 11άδας.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ, με πορεία πρωταθλητισμού πέρυσι κάτω από την εστία των Καμινάδων, σίγουρα έχει τον τρόπο να  αντεπεξέλθει σε ανάλογες απαιτήσεις στον Θεσσαλικό που βρίσκει στο πρόσωπό του αυτό που έλειπε σε μία νευραλγική θέση, παρά το νεαρό της ηλικίας του.