3×3 και προσεχώς…ενίσχυση από το «πάνω ράφι» για Άρη Καρδίτσας

Την τρίτη διαδοχική του νίκη σημείωσε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ ο Άρης Καρδίτσας.

Η ομάδα του Βασίλη Ανυφαντάκου πέρασε και από το Καλλιφώνι, καταφέρνοντας να επιβληθεί ενός αντιπάλου που από την ημέρα που άλλαξε προπονητή αναπτέρωσε ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση, για να κατακτήσει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα στο δρόμο για τη βαθμολογική της αναρρίχηση.

Η ομάδα της συνοικίας Αγίας Παρασκευής «έπιασε» στην 3η θέση τον Αστέρα Δασοχωρίου και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Φύλλου, με τη 13η αγωνιστική να αποδεικνύεται καθόλου «γρουσούζικη» βάσει των αποτελεσμάτων που τον ευνόησαν σημαντικά.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν επαναπαύονται, στοχεύουν ακόμη ψηλότερα και σε αυτή την περίπτωση θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στην κρίσιμη συνέχεια.

Αυτό προκύπτει και από το Δ.Σ., αφού ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηρακλής Ιωαννίδης έχει ήδη δρομολογήσει μετα υπόλοιπα μέλη ενέργειες ενίσχυσης του έμψυχου υλικού και μάλιστα τέτοιες που θα κάνουν τη διαφορά στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου.

Ο πήχης από το καλοκαίρι έχει ανεβεί κατακόρυφα, με κινήσεις που έχουν αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, οργάνωση σε αθλητικό υλικό και εξοπλισμό αλλά και παίχτες που ήρθαν να αλλάξουν το επίπεδο.

Η πρόκληση της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, μετά από 13 χρόνια είναι προ των πυλών και άπαντες γνωρίζουν ότι δύο «στροφές» πριν το φινάλε του α’ γύρου αλλά και της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, χρειάζεται απόλυτο νικών για να ολοκληρωθεί η χρονιά επιτυχημένα.