2 Ασημένια & 3 Χάλκινα στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Martano της Ιταλίας ο Α.Α.Σ Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Ιταλική Ομοσπονδία FITA το 4th TaekwondoInternazionale Greccia Salentina 6/7/8 Ιουλίου 2018.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην όμορφη πόλη του Martano σε ανοιχτό μέρος στο κέντρο της πόλης και με ώρα έναρξης των αγώνων και τις τρεις μέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που διεξήχθησαν ήταν Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού πήραν μέρος πάνω από 130 ομάδες με 1200 αθλητές-τριες από όλη την Ιταλία και από 15 διάφορες γειτονικές χώρες.

Οι αθλήτες-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου «Κουκουλέτσος» the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ιταλίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες : Ασημένια Μετάλλια: Βαρυτίμου Αικατερίνη & Σίμου Μαρία , Χάλκινα Μετάλλια: Παναγόπουλος Νικόλαος, Χαντζιάρα Ευτυχία & Παππά Ελισάβετ.

Η αγωνιστική ομάδα έκανε το καλύτερο πέντε στα πέντε με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Κουκουλέτσο Βάϊο ανέβηκαν στο βάθρο των διακριθέντων σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων αθλητών –τριών από όλη τη Ιταλία καθώς και από τις άλλες χώρες.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές-τριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν καθώς και τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την τεράστια επιτυχία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και του γυμναστηρίου «Κουκουλέτσο» που εκπροσώπησαν τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά σε ένα διεθνές πρωτάθλημα στην Ιταλία.