Φρεσκάδα και ενέργεια από τη νεοφώτιστη ΠΑ Σοφάδων!

Μόνο ως…«σταχτοπούτα» δεν παρουσιάζεται η ΠΑ Σοφάδων στη φετινή της παρουσία στη Β1 ΕΠΣΚ.

Το τρακ του πρωτοεμφανιζόμενου δεν υπήρξε ποτέ για τους νεοφώτιστους Σοφαδίτες που με ένα νεανικό σύνολο, αξιοποιώντας τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, κερδίζει σε θέαμα, εξέλιξη και αποτελέσματα.

Το  συγκρότημα στο οποίο υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Λεωνίδας Τασιούλης, Βησσάρης Καραγεωργόπουλος και Μάκης Τσιάκος, πέραν των αξιόλογων επιδόσεών του επίπεδο Κ14 και Κ16, έχει να επιδείξει πολύ «μεστές» εμφανίσεις, αντλώντας δύναμη και ρόστερ από τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Πέραν της πρεμιέρας, όπου ηττήθηκε πολύ δύσκολα από τον πρωτοπόρο και «απόλυτο» Ερμή Μαυραχάδων, η ΠΑΣ δεν έχει γνωρίσει άλλη ήττα στο γήπεδο του Μασχολουρίου που έχει μετατραπεί στη δική της…«Μασία».

Με δύο σερί νίκες, οι «Θαλασσί» έχουν πλασαριστεί στην 5η θέση, εκεί όπου θα μείνουν σίγουρα και μετά την Κυριακή (16/12) αφού ο αμέσως επόμενος Ηρακλής Παλαμά έχει ρεπό, ενώ ο Ενιπέας Ιτέας, αν νικήσει στον Κέδρο θα τον «πιάσει» στη βαθμολογία.

Όλα αυτά όμως ως σενάρια και το καλύτερο δυνατό για τους Σοφαδίτες είναι να κερδίσουν τον Πανελλήνιο, σε ένα νεανικό ντέρμπι και να αυξήσουν τη διαφορά τόσο από τον Ηρακλή Παλαμά, όσο και από την Ιτέα, βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους συγκομιδή και περισσότερο την ατομική και ομαδική αγωνιστική τους λειτουργία.

Η ΠΑ Σοφάδων διαθέτει την καλύτερη άμυνα (μαζί με τον Αστέρα Βλοχού), δείγμα της μεστότητας που διακρίνει ένα σύνολο με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και προσδίδει μεγαλύτερη αξία σε αυτή  την προσπάθεια.