Γλέντησαν τη νίκη και την κορυφή στη Μαυραϊκή! (pics)

Ενωμένη συνεχίζει την προσπάθειά της η Μαυραϊκή στην εφετινή Α1 ΕΠΣΚ.

Οι «Μελανόλευκοι» μετά και την 8η αγωνιστική φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας επτά νίκης, μία ήττα και διαφορά πέντε βαθμών από τις δεύτερες, ΑΕ Καρποχωρίου και Αστέρα Δασοχωρίου που ακολουθούν στη βαθμολογία, ενώ αν τα παραπάνω επιτεύγματα εντυπωσιάζουν, τότε ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Όλα αυτά, όμως, ξεκινούν εκτός γηπέδου για την ομάδα των Σοφάδων που έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα και δεν περιορίζει τις σχέσεις της μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Απόρροια της περίφημης και ενωτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί, το σημερινό (13/11) τραπέζι, το οποίο παρατέθηκε μετά τη μεγάλη νίκη-ανατροπή επί του Θεσσαλικού Ματαράγκας, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως στο στρατόπεδο της ομάδας του Νεκτάριου Μαντέλα.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν στην ταβέρνα του κ. Κώστα Καλλιώρα, στους Σοφάδες και δείπνησαν μετά ζωντανής μουσικής, σε ένα όμορφο γλέντι που ανύψωσε το ηθικό ενόψει συνέχειας.

Η πρωτοβουλία στέφθηκε με επιτυχία και λήφθηκε από την κ. Μαντώ Αθαναηλίδου, τον κ. Παναγιώτη Λαβίδα, τον κ. Παναγιώτη Μπαντή και τον κ. Κώστα Καλλιώρα, αφού έφερε ακόμη πιο κοντά το αγωνιστικό τμήμα.

Άπαντες γεύτηκαν τους εκλεκτούς μεζέδες και το φαγητό του καταστήματος και υποσχέθηκαν ανάλογη συνέχεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!