Φιλική νίκη του Ταυρωπού επί του Ηφαίστου

Το πρώτο «ξεμούδιασμα» από τις προπονήσεις ένιωσαν σήμερα (11/8) το απόγευμα Ταυρωπός και Ήφαιστος.

Η προετοιμασία των ομάδων βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα και σιγά-σιγά οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ

Τη μονοτονία των επίπονων προπονήσεων «έσπασε» το φιλικό που έδωσαν σήμερα οι δύο πλευρές, αμφότερες νεοφώτιστες στην κατηγορία τους, καθώς ο γηπεδούχους Ταυρωπός επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΚ μετά από 2 χρόνια και ο Ήφαιστος στην Α1 μετά από μία τετραετία.

Τόσο ο Γιάννης Παφλιάς, όσο και ο Βασίλης Τζέλλος θέλησαν να δουν τους ποδοσφαιριστές πώς ανταποκρίνονται σε κάποια από τα κομμάτια ασκήσεων που δούλεψαν, πάντα σε χαλαρούς ρυθμούς και κατά πόσο ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές σε θέσεις και σχήματα.

Άλλωστε, σε καμία περίπτωση κάποια από τις δύο ομάδες δε θα μπορούσε να είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας από αρχές Αυγούστου, τη στιγμή που ακόμη γίνονται οι σχεδιασμοί και κάποιοι ποδοσφαιριστές δοκιμάζουν  και δοκιμάζονται.

Το τελικό 3-1 έδωσε την άνευ σημασίας νίκη στον Ταυρωπό, σκορ που προέκυψε μετά από το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο α’ μέρος αμφότερες οι πλευρές διατήρησαν την αρχική τους 11άδα, με τον Ήφαιστο να μπαίνει σε θέση οδηγού στο ματς μετά από δυνατό σουτ του Γιάννη Φιλίππου που νίκησε τον Αχιλλέα Οικονόμου.

Ο Ταυρωπός ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Μάριο Τάφα.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές εκατέρωθεν αλλαγές, ο ρυθμός θα λέγαμε ότι αυξομειώθηκε, αφού δεν υπήρξε σταθερότητα και έτσι ο Ταυρωπός με ένα ακόμη γκολ του Τάφα και άλλο ένα του Μάνθου Σαΐνη που  «άνοιξε λογαριασμό» με τα «Πορτοκαλί», έφεραν το τελικό 3-1.

Ταυρωπός (Ι. Παφλιάς): Αχ. Οικονόμου, Αγγέλης, Παπαευαγγέλου, Τσιλίκας, Παλάντζας, Τάφα, Τσιαλής, Αβραμόπουλος, Μπουσκλαβίτης, Ντ. Αντωνίου, Μ. Σαΐνης. Αγωνίστηκαν και οι: Γκιόλιας, Μερεντίτης, Ηλ. Παλάντζας, Καπνιάς, Τσιγαρίδας, Φλώρος, Παπαβασιλείου, Κ. Αλεξίου, Α. Τριανταφύλλου, Κ. Κόκκινος

Ήφαιστος (Β. Τζέλλος): Τ. Τσιαντούλας, Δ. Ζέρβας, Β. Σώκλας, Ζαχαρούλας, Τσιγαρίδας, Σακκάς, Ι. Φιλίππου, Μ. Κοντος, Ν. Παπανικολάου, Χρ. Παπαευαγγέλου, Β. Τζέλλος. Αγωνίστηκαν και οι: Ασ. Μπουρναβέας, Ακρίβος, Λ. Τσιαντούλας, Φ. Καραχάλιος, Κότσιαλος, Σ. Παπανικολάου, Δ. Μπουρναβέας, Χρ. Καραγιάννης.