Ποδοσφαιρική γιορτή και…καλό καλοκαίρι στην Ακαδημία Ταυρωπού ο «Φωστήρας»

Με τη συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας Ταυρωπού ο «Φωστήρας» το περασμένο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Λ. Πλαστήρα και τη γιορτή που λήξης που έγινε στο γήπεδο του σωματείου την Τρίτη 19/06, έπεσε η αυλαία των δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων της Ακαδημίας της αγωνιστική περιόδου 2017-2018.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας περιελάμβανε τον καθιερωμένο πλέον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παιδιών με τους γονείς, τους προπονητές και μέλη της διοίκησης του σωματείου. Διεξήχθησαν τρεις αγώνες για όλα τα τμήματα σε όμορφο κλίμα εν μέσω πειραγμάτων, γέλιου και αστείων αλλά και με αγωνιστική διάθεση και πάθος για τη νίκη.

Επίσης προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους γονείς χυμοί, αναψυκτικά και σουβλάκια από το μπάρμπεκιου που στήθηκε στο γήπεδο.

Έτσι απλά και όμορφα μια ακόμη πετυχημένη χρονιά της Ακαδημίας του Α.Ο. Ταυρωπού ολοκληρώθηκε και δόθηκε ραντεβού για το Σεπτέμβριο και την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την πρόοδο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και να ευχηθούν καλό καλοκαίρι με υγεία καθώς επίσης και καλή επιτυχία σ’ όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.