Τελετή λήξης με ματσάρα παιδιών-μπαμπάδων και…φαγοπότι για την Ακαδημία του Εθνικού Καρδίτσας!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21/06/2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις  του Εθνικού Καρδίτσας η τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Εθνικού. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας  ποδόσφαιρο με  το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχαν γονείς (μπαμπάδες και μαμάδες) και παιδιά.

Στη συνέχεια αυτή όμορφη εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ ,σουβλάκια,αναψυκτικά και γλυκά για όλους τους παρευρισκομένους.

Συμπερασματικά ήταν μια Γιορτή του Αθλητισμού, όπου διοίκηση, προπονητές, γονείς, συγγενείς και φίλοι είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους/παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον αυτού του Συλλόγου, ο οποίος  μετά τις διοικητικές αλλαγές της περασμένης χρονιάς βρίσκεται πλέον στα χέρια του Τάσου Μασούρα(Kαθηγητής Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A’) και του Θύμιου Σδρόλια(Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA B’).

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και για την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν συνοδοιπόροι μας σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας.

Οι αθλητικές δραστηριότητες για την Ακαδημία του Εθνικού δεν τελειώνουν ακόμη, καθώς η ακαδημία μας φιλοξενεί στις 22-23-24 Ιουνίου και 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Ελλάδα το  Respect cup στο οποίο συμμετέχουν ακαδημίες από όλη την Ελλάδα.

Επίσης στις 4 Ιουλίου η Ακαδημία μας θα αναχωρήσει για την Κατασκήνωση Καλύβας στην Χαλκιδική  όπου  θα συμμετέχει σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο θα συνδυάσει και καλοκαιρινές διακοπές.