Συναρπαστική η πρώτη ημέρα του 3ου Thessalikon Grand Cup! Τα αποτελέσματα (pics+vid)

Μια μοναδική εμπειρία ζουν από το Σάββατο οι αθλητές που συμμετέχουν στο 3rd Thessalikon Grand Cup το οποίο διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Καρδίτσας το τριήμερο 16-18 Ιουνίου!

Από την πρώτη -κιόλας- ημέρα του τουρνουά παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σε αυτό συμμετέχουν συνολικά εννέα ακαδημίες από όλη την Ελλάδα και στα τμήματα των Κ-9 (προτζούνιορ), Κ-11 (τζούνιορ), Κ-13 (προπαιδικό) και Κ-15 (παιδικό) και περισσότερα από 250 παιδιά, με τη διοργάνωση να ξεπερνά κατά πολύ τις τοπικές διαστάσεις.

Από τις 17:00 το απόγευμα έως και τις 21:00 διεξήχθησαν συνολικά 11 αναμετρήσεις, πολλές από αυτές ταυτόχρονα, αφού τα γήπεδα είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν πολλαπλά παιχνίδια, σύμφωνα με τις διαστάσεις της εκάστοτε ηλικιακής κατηγορίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ποδοσφαιρική πανδαισία με παιδικές φωνές, χαμόγελα και παρουσία ταλέντων που δεν άφησαν ασυγκίνητους προπονητές, γονείς, φίλους και συγγενείς που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές τους.

Μέσα από το τουρνουά, άλλωστε δίνεται η ευκαιρία εμπλουτισμού της αγωνιστικότητας των παιδιών, η κοινωνικοποίησή τους και η βελτίωση στο παιχνίδι τους, καταγράφοντας και τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων ακαδημιών από άλλα μέρη της χώρας.

Κατά τη χθεσινή (16/6) πρώτη ημέρα, τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν ήταν τα εξής:

Pro Junior (Κ-9)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μπατζιάς – Φωστήρας Καισαριανής 3-9
Εθνικός Καρδίτσας-Αίολος Γλυφάδας 2-7

Junior (Κ-11)

Εθνικός Καρδίτσας-Πλαστήρας 3-5
Χαϊδάρι 1-Φωστήρας Καισαριανής 4-1
Νέα Νίκη Καμινάδων -Χαϊδάρι 2 3-4
Εθνικός Καρδίτσας-Αίολος Γλυφάδας 1-3

Προπαιδικό (Κ-13)

Αίολος Γλυφάδας-Δωτιέας Αγιάς 1-3
Χαϊδάρι-Νέα Νίκη Καμιναδων 2-3

Παιδικό (Κ-15)

Αστερας Καρδίτσας-Αίολος Γλυφάδας 4-0
Ηρακλής Παλαμά-Δωτιέας Αγιάς 4-0
Εθνικός Καρδίτσας-Δωτιέας Αγιάς 3-0

Για συνεχή ενημέρωση των αποτελεσμάτων, φωτογραφικό υλικό και την παρακολούθηση της διοργάνωσης, μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα του τουρνουά στο facebook: https://www.facebook.com/events/184385425553745/?active_tab=discussion