Τελετές λήξης για τα τμήματα υποδομής βόλεϊ και μπάσκετ του ΓΑΣ Παλαμά!

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τα τμήματα υποδομής βόλεϊ και μπάσκετ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Παλαμά.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, το κλειστό του Παλαμά μετατράπηκε σε πετοσφαιρική πανδαισία, με αναμετρήσεις επίδειξης ανάμεσα στις αθλήτριες του ΓΑΣ Παλαμά και του ΣΠΑΚ.

Οι γονείς των παιδιών, οι συγγενείς και οι φίλοι του βόλεϊ έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες στο φιλέ και να αποκτήσουν το ερέθισμα ώστε να ωθήσουν ακόμα περισσότερα άτομα από την περιοχή μας να ασχοληθούν με ένα όμορφο και με υψηλό δείκτη ευφυίας άθλημα.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση για τις εκκολαπτόμενες βολεϊμπολίστριες ήταν η διαπίστωση της προόδου που σημείωσαν μέσα στη χρονιά, όπου γνώρισαν το άθλημα αλλά και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών στην κερκίδα.

Ο υπεύθυνος προπονητής βόλεϊ του ΓΑΣ Παλαμά, Θωμάς Ψήμμας και ο ομόλογός του στο αντίστοιχο αναπτυξιακό τμήμα, Θωμάς Καρράς έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια σε αυτά τα ματς και όλοι μαζί στο τέλος είπαν καλό καλοκαίρι με αναμνηστικές φωτογραφίες.


Την Πέμπτη 14 Ιουνίου είχε προηγηθεί η τελετή λήξης του τμήματος καλαθοσφαίρισης υπό την επίβλεψη του προπονητή Κώστα Σερίφη.

Παρουσία της διοίκησης του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση των μικρών αθλητών για φέτος στο παρκέ, όπου μετατράπηκε σε μία μεγάλη γιορτή, με διαγωνισμούς, έπαθλα και πολλά παιχνίδια που μετέφεραν ενθουσιασμό ακόμη και στους παρευρισκόμενους στην κερκίδα!