Θεαματική πρεμιέρα στο τουρνουά Παγκορασίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας

Συναρπαστικά άνοιξε η αυλαία του τουρνουά Παγκορασίδων που διοργανώνεται στο κλειστό της πόλης μας με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Η διοργάνωση δίνει περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στις συγκεκριμένες γυναικείες αναπτυξιακές ηλικίες υποδομής, όπως επίσης και τη χαρά της συμμετοχής και το Σάββατο (16/6) στην πρώτη της ημέρας επιφύλασσε ντέρμπι και δυνατές συγκινήσεις.

Τέτοιου είδους τουρνουά, εμπλουτίζουν τη δράση των Ακαδημιών, προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες για βελτίωση αλλά και αναμετρήσεις που δημιουργούν κίνητρο σε ολοένα και περισσότερες νεαρές αθλήτριες να ασχοληθούν με την καλαθοσφαίριση και κάπως έτσι φαίνεται να το αξιοποίησαν, τόσο ο διοργανωτής Ολυμπιακός Καρδίτσας, όσο και οι ομάδες που συμπληρώνουν το Final 4, Απόλλων Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά και Σπάρτακος Λάρισας.

Η χθεσινή αυλαία περιλάμβανε χθες τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Καρδίτσας, ενώ ακολούθησε το Σπάρτακος Λάρισας – Τιτάνες Παλαμά.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Καρδίτσας επικράτησε με 44-20, ενώ στο έτερο, χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να αναδειχθεί νικητής. Αυτός ήταν ο Γ.Σ. Τιτάνες που κατάφερε να φτάσει στο 50-54 μετά το ισόπαλο 45-45 της κανονικής διάρκειας.

Το τουρνουά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα (17/6) το απόγευμα με τη δεύτερή του ημέρα, όπου στις 16:00 θα γίνει το παιχνίδι Απόλλων Καρδίτσας – Σπάρτακος Λάρισας και έπειτα το Ολυμπιακός Καρδίτσας – Τιτάνες Παλαμά.