Ενθουσιώδης τελετή λήξης για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/6) Πέμπτη για τα τμήματα Τζούνιορ 2 και 3 του Ολυμπιακού Καρδίτσας, δύο ημέρες μετά εκείνης που προηγήθηκε για το τμήμα Τζούνιορ 1.

Με διαγωνισμούς και απονομές, παρουσία μελών της διοίκησης και των γονέων και υπό την επιμέλεια του προπονητή Τάκη Καλογριανίτη, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της σεζόν με τους μικρούς αθλητές να δίνουν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου ο coach Τάκης Καλογριανίτης, αφού ευχαρίστησε τους γονείς που για μια ακόμα χρονιά, εμπιστεύτηκαν τη διαπαιδαγώγηση, αλλά και την ξενάγηση των παιδιών τους στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ, απευθύνθηκε στους αθλητές της Ακαδημίας και τους προέτρεψε να είναι το ίδιο συνεπείς στα σχολικά τους μαθήματα, όσο ήταν και στις φετινές μπασκετικές τους υποχρεώσεις.

Τη σκυτάλη πήραν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ημέρας, δηλαδή οι αθλητές και αθλήτριες, που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο άθλημα που αγαπούν, συμμετέχοντας σε συναγωνιστικά παιχνίδια και σε εσωτερικό διπλό αγώνα μπάσκετ. Τα χαμόγελα των παιδιών και η ευγενής άμιλλα μεταξύ τους, κέρδισαν όλους τους παρευρισκομένους, που δεν έχασαν ευκαιρία να αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές μηχανές, πολλές όμορφες μπασκετικές τους στιγμές.