Χωρίζουν οι δρόμοι Σάκη Καλαμπάκα – Ήφαιστου

Επίλογο σε μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο βάζουν Ήφαιστος και Σάκης Καλαμπάκας, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών δε θα συνεχιστεί στην Α1 ΕΠΣΚ.

Σε συναινετικό κλίμα οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με τον νεαρό τεχνικό που οδήγησε τους Μελανέρυθρους στην κατάκτηση του τίτλου της Β2 ΕΠΣΚ να μη συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας του Ξυνονερίου.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο Ήφαιστος προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΣ Ήφαιστος ευχαριστεί τον Σάκη Καλαμπάκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και είχε να αποφέρει μόνο επιτυχίες αλλά και ευχάριστες στιγμές.

Ένα όμορφο ταξίδι έληξε και αισθανόμαστε ότι αποκτήσαμε έναν ακόμη φίλο, με τον οποίο οι δρόμοι μας κάποτε θα ξανανταμώσουν. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Πλέον ο Ήφαιστος βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Σ. Καλαμπάκα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στην Α1 ΕΠΣΚ, μετά από συντονισμένες επαφές και συζητήσεις. Η έλευση του νέου προπονητή θα σημάνει ταυτόχρονα και ως «πράσινο φως» για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ώστε ο σχεδιασμός σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό να πάρει μπροστά.