Τελετή λήξης με πάρτι, αναψυκτικά και πλούσια δράση για την Ακαδημία της Ίβανας Ζντράβκοβιτς!

Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ίβανα Ζντράβκοβιτς το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Ιουνίου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παλαιοκκλησίου.

Η εκδήλωση δεν μπορούσε φυσικά να αρχίσει με κάτι άλλο εκτός από ποδόσφαιρο, με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας να, ξεδιπλώνουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε ένα διπλό που είχε το χαρακτήρα του «οικογενειακού».

Μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης, η οποία περιλάμβανε επίσης παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, ακολούθησαν αναψυκτικά ροφήματα για όλα τα παιδιά, για να έρθει η σειρά της τελετής λήξης.

Η πρόεδρος της Ακαδημίας κα Μαρία Σπυροπούλου συνεχάρη όλα τα παιδιά για την πρόοδό τους και την προσπάθεια που καταβάλουν, όπως και η επικεφαλής τεχνικός, Ίβανα Ζντράβκοβιτς που επιμελήθηκε της εξέλιξης των αθλητών της καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η παρθενική πρώτη λειτουργία των τμημάτων υποδομής στέφθηκε με επιτυχία και άνοιξε την όρεξη των υπεύθυνών της να επεκτείνουν τη δράση τους, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και εν γένει, αφού ήδη υπάρχει συνεργασία με Σέρβικη Ακαδημία σε επίπεδα οργάνωσης, απόκτησης εμπειριών ή ακόμη και προώθησης ταλέντων εκατέρωθεν στις δύο αδελφικές χώρες.