Ευχαριστήριο του ΑΟ Σελλάνων για τη δικαίωση της παραμονής στη Γ’ Εθνική

Μετά την αίσια έκβαση της Έφεσης του ΑΟ Θήβας για το ματς με τον Ρήγα Φεραίο που δικαιώνει εμμέσως τον ΑΟ Σελλάνων και τον διατηρεί στη Γ’ Εθνική, η ομάδα του Προαστίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Καρδιτσιώτη δικηγόρο κ. Μπίρδα που συνέδραμε στα νομικά διαδικαστικά της υπόθεσης και στην προάσπιση των συμφερόντων των Κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του ΑΟ Σελλάνων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διακεκριμένο νομικό και συντοπίτη μας κ. Λάμπρο Μπίρδα για την αρωγή και την συμπαράσταση του στην ομάδα μας.

Η ευγενική και πολύτιμη προσφορά των υπηρεσιών του στο πλευρό του ΑΟ Σελλάνων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης της Θήβας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όχι μόνο ενίσχυσε την δίκαιη θέση μας αλλά ήταν καθοριστική ώστε οι κόποι μιας χρονιάς να μην κριθούν «στα χαρτιά» αλλά στους αγωνιστικούς χώρους. Με τη δεινή του νομική ικανότητα, σε συνδυασμό με την συγκέντρωση των κατάλληλων νομικών στοιχείων και επιχειρημάτων, συνέβαλε τα μέγιστα στο να αποφύγει η ομάδα μας μελλοντική εμπλοκή σε τυχόν δυσάρεστα και παντελώς άδικα σενάρια.

Είναι χαρά μας που υποστήριξε την προσπάθεια μας και ιδιαίτερη τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί του.

Στη συνείδησή μας αποτελεί ήδη ισότιμο μέλος της ομάδας μας».