Τίμησε τον Αντώνη Φώτση στο φιλικό μετονομασίας του κλειστού των Ιλισίων ο Γιάννης Μπουρούσης!

Παρουσία πολλών αστέρων του ελληνικού μπάσκετ, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο δήμος Ζωγράφου τίμησε σήμερα τον Αντώνη Φώτση, δίνοντας το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο Λευτέρης Κακιούσης, ήταν μεταξύ των παλαιών φίλων, συμπαικτών, αντιπάλων και προπονητών του «Μπάτμαν», που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτησε η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Αντώνης Φώτσης απευθύνθηκε στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κλειστό των Ιλισίων, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα πάνω απ΄ όλα να ευχαριστήσω τον δήμο Ζωγράφου για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ πέρα, παλιούς συμπαίκτες και προπονητές. Γενικά, άτομα που τα γνωρίζω όλη μου τη ζωή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου. Ελπίζω όλο αυτό που γίνεται εδώ πέρα να γίνει ένα μάθημα για όλο τον κόσμο. Ότι από τη στιγμή που τα κατάφερα εγώ να μπει το όνομά μου σ’ αυτό το γήπεδο απλά με μία μπάλα και μία μπασκέτα, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας σας αν προσπαθήσει σκληρά γι’ αυτό που θέλει και ζητά».

Όσο για τον Γιάννη Μπουρούση, ο Καρδιτσιώτης αθλητής ήταν από τους πιο θεαματικούς σε αυτή την επετειακή αναμέτρηση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Φώτση.

«Με τον Αντώνη είμαστε χρόνια φίλοι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν με όλα αυτά τα ιερά τέρατα του μπάσκετ όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Μπασκετικά μου έχει λείψει η παρέα.

Βρισκόμαστε και βγαίνουμε όμως και γι αυτό είμαστε τόσο καλά μεταξύ μας. Αυτή η εκδήλωση δείχνει την αξία του αθλητή και την αγάπη προς το πρόσωπό του», ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης.