Στα Γιάννενα ο Γιάννης Μπουρούσης

Μια μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν και φέτος οι διοργανωτές του 27ου «Zagori Basketball Camp», που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου.

Για 5η χρονιά, ο Γιάννης Μπουρούσης θα τιμήσει την πόλη των Ιωαννίνων και το 2ο μακροβιότερο Camp της χώρας με την παρουσία του! Ο διεθνής Καρδιτσιώτης σέντερ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην μακρινή Κίνα και στους Zhejiang Lions, θα τιμήσει και το φετινό Zagori Basketball Camp με την παρουσία του. Τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, ο Μπουρούσης θα ανοίξει την αυλαία του camp στο κλειστό της Λιμνοπούλας, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν, να του κάνουν ερωτήσεις, να μάθουν κάποια από τα μυστικά του αθλήματος, να πάρουν αυτόγραφα, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να παίξουν μπάσκετ μαζί του.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του – σε συλλογικό και σε επίπεδο εθνικών ομάδων – και θα έρθει για 5η φορά στα Ιωάννινα, για να τιμήσει με την παρουσία του το κορυφαίων προδιαγραφών μπασκετικό camp.