Με συνέπεια και σοβαρότητα η επόμενη ημέρα στον ΑΟ Σελλάνων

Μπροστά βάζουν τις μηχανές στον ΑΟ Σελλάνων για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Προαστίου είδε την εξωγενή και εξωαγωνιστική «απειλή» υποβιβασμού να καταρρίπτεται πανηγυρικά και να ισχύει ότι επετεύχθη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με την ανανέωση της παρουσίας της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, βάζοντας πλώρη για τις διοικητικές εξελίξεις στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου Γενική Συνέλευση.

Ο ΑΟ Σελλάνων είναι σε θέση, πλέον, μετά τις δύο συναντήσεις σε μορφή Γενικής Συνέλευσης που προηγήθηκαν της απόφασης που δικαίωσε τη Θήβα στην Επιτροπή Εφέσεων να λάβει αποφάσεις για το μέλλον του γνωρίζοντας σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί και φυσικά με την πείρα που απέκτησαν τα διοικητικά του μέλη από την απερχόμενη σεζόν σε αυτό το επίπεδο.

Το βάρος των απαιτήσεων είναι μεγάλο, όμως αποδείχτηκε ότι το Προάστιο και κατ’επέκταση η περιοχή της Καρδίτσας μπορεί να το σηκώσει, αρκεί να υπάρχει ενότητα και μαζική συμμετοχή στα της ομάδας.

Το θετικό είναι πως στην ομάδα υπάρχει η ίδια «ζέση» για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, όπως ακριβώς και πέρυσι που το ταξίδι ήταν πρωτόγνωρο. Μάλιστα, αυτό που απορρέει από το περιβάλλον του ΑΟ Σελλάνων είναι ότι τη Δευτέρα  στην 3η Γενική Συνέλευση θα υπάρξουν εξελίξεις και άμεσα ξεκινά ο προγραμματισμός, κάτι που δίνει μεγάλο χρονικό πλεονέκτημα στους Κυανόλευκους, να οργανωθούν σε διοικητικά και οικονομικά θέματα αλλά και να συναρμολογήσουν το αγωνιστικό παζλ.

Θυμίζουμε ότι από τις εκπροσώπους της ΕΠΣΚ στις Εθνικές κατηγορίες, μόνο ο ΑΟ Σελλάνων είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να γνωρίσει με σιγουριά σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται του χρόνου και έτσι μπορεί να κινηθεί αποτελεσματικά στη συγκρότηση των πλάνων προς αυτή την κατεύθυνση.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 21:30, λοιπόν, έχει προγραμματιστεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Δημοτικού Μεγάρου Γενική Συνέλευση με θέματα:

1.Οικονομικός απολογισμός
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η διοίκηση καλεί όλο το φίλαθλο  κόσμο της περιοχής να δώσει το παρών στη Γενική Συνέλευση και να συμμετάσχει μαζικά στις διοικητικές εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας.