Η πρώτη ανακοίνωση του νεοϊδρυθέντος Α.Ο. Φράγκου!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Καρδίτσας πως έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά θέματα και πλέον η ομάδα μας αναμένει την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, όπου και θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του χωριού μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια ώστε να υλοποιηθεί το όνειρο μας και να δημιουργηθεί ξανά μια ομάδα απ’ το μηδέν, έχοντας απόλυτη διαφάνεια, με οδηγό την αγάπη και την όρεξη για προσφορά στα κοινά του χωριού.

Η διοίκηση αυτής της ομάδας αποτελείται από νέους ανθρώπους, όπου σκοπός τους είναι η διάδοση του αθλήματος, η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, όπως επίσης και η ανάδειξη του χωριού μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου μας για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά καθώς και την διοίκηση της τοπικής ΕΠΣ για την μέγιστη βοήθεια και καθοδήγηση στα διαδικαστικά θέματα που προέκυψαν. Η προσπάθεια δεν σταματάει, τα καλύτερα έπονται!

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση του Α.Ο.Φ