Βρήκε το…«κουμπί» του Σέφη Γούλα η Ίβανα Ζντράβκοβιτς

Οκτώ γκολ, περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου πέτυχε φέτος ο Σέφης Γούλας με την Ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο επιθετικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους νεοφώτιστους στη Β’ ΕΠΣΚ, αποτέλεσε την κύρια πηγή σκοραρίσματος για την ομάδα της Ίβανα Ζντράβκοβιτς, η οποία σίγουρα δε λάθεψε για την επιλογή της, στην παρθενική συνεργασία των δύο πλευρών.

Η χρονιά, άλλωστε ήταν πετυχημένη για τον Ολυμπιακό που έφτασε έως τα πλέι-οφ, εκεί όπου μάλιστα σημείωσε και νίκη κόντρα στην πρώτη της βαθμολογίας και προβιβασμένη, Αργεντινή, με το πρόσημο να είναι θετικό.

Παρά τις δυσκολίες και τον αριθμό αγώνων είτε που υποχρεωτικά έλειψε, είτε που ήρθε από τον πάγκο, ο Γούλας είχε τις λύσεις, υπό της οδηγίες της Σέρβας τεχνικού, η οποία αναγνωρίζει ότι δεν ήταν μόνο η αγωνιστική του παρουσία αυτή που τον έκανε να συμβάλει καθοριστικά στην πορεία του Ολυμπιακού αλλά και ο χαρακτήρας του, αφού φρόντιζε πάντα να κρατά ψηλά το ηθικό της ομάδας και να διατηρεί ευγενή άμιλλα.

Όπως όλα δείχνουν, όποιο και να είναι το μέλλον των δύο πλευρών, η Ζντράβκοβιτς φαίνεται ότι θα έχει ως πρώτη επιλογή για την επάνδρωση του ρόστερ τον Σέφη Γούλα, γνωρίζοντας, πλέον, τι δύναται να προσφέρει.