Με 15 αθλητές στο 3rd Asterics Taekwondo Open στο Νις της Σερβίας ο Α.Α.Σ Καρδίτσας

Η Σερβική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μαζί με την Academy Tkd Asterics διοργανώνουν το 3rd Asterics Open Taekwondo Cupο Σάββατο 26 Μαΐου 2018.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη του NIS και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 900 αθλητές-τριες από διάφορες γειτονικές χώρες.

Οι αθλήτριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου «Κουκουλέτσος», the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σερβίας με τους παρακάτω αθλητές-ριες: Σίμου Μαρία, Τζαλαβρέτας Ορφέας, Νικολαΐδης Σάββας, Λυρίτση Βασιλική, Δούμας Αθανάσιος, Σειρανίδης Ιωάννης, Ρεφενέ Ελισάβετ, Μαυρόπουλος Γιάννης, Μαυρόπουλος Βασίλειος, Ντηλιάς Νίκος, Δάλλα Βασιλική, Ρίζος Γιώργος, Παππά Ελισάβετ, Παναγόπουλος Νικόλαος & Μπολτσή Άρτεμις. Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βαΐου η αποστολή θα ταξιδέψει σήμερα Παρασκευή πρωί και θα βρίσκεται το μεσημέρια στο ΝΙΣ .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Βάιος Κουκουλέτσος θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας όλους τους αθλητές-τριες που θα παραβρεθούν και θα πάρουν μέρος στους παραπάνω αγώνες αγωνιστικού και τεχνικού πρωταθλήματος .

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό του NIS της Σερβίας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σερβία .