Με σκοπό να….π-ΑΡΗ αποτέλεσμα η ΑΣΑ!

Θρίλερ στην αυλαία! Πλέον όλα για την Αναγέννηση και τον στόχο της θα κριθούν στην αυλαία.

Όλα τα λεφτά για την ΑΣΑ είναι πλέον η αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή, η τελευταία της σεζόν. Η Αναγέννηση μπορεί να μείνει στην κατηγορία ακόμη και με ήττα, αλλά αυτό που θα επιδιώξει είναι να πάρει αποτέλεσμα.

Τα βασικά όπλα της ομάδας στο ματς σωτηρίας με τον Άρη είναι η έδρα της και το κίνητρο που έχει για σωτηρία σε αντίθεση με τους «Κκίτρινους».

Σε αυτή την προσπάθεια απέναντι στον πιο ποιοτικό Άρη θέλει να αξιοποιήσει τα δυνατά της σημεία που είναι σημαντικά. Η θετική παρουσία στην έδρα της και το κίνητρο αποτελούν τα βασικά της όπλα και σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους σε αυτή την αναμέτρηση που έχει σημασία ζωής ή θανάτου μόνο για έναν.

Με τρεις μόλις ήττες σε 16 αναμετρήσεις μέσα στην Καρδίτσα έχει χάσει εκεί μόνο από την Παναχαϊκή, την Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Πόντου. Ανάμεσα στις τρεις ισοπαλίες που έχει πάρει είναι και το 0-0 με τον ΟΦΗ, το 3-3 με τον Κισσαμικό και το 0-0 με τα Τρίκαλα.

Στα της προϊστορίας με τον Άρη, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές μέχρι τώρα και υπάρχει μόλις μια επιτυχία για την Αναγέννηση, το 1-1 της σεζόν 2016-17 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν. Στα άλλα πέντε ματς, ο Άρης έχει τέσσερις νίκες για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Ελλάδος το 1963.

Το δυσάρεστο που προέκυψε από τον αγώνα με την Παναχαϊκή είναι ότι τραυματίστηκε ο Κονέ, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς που ακολουθεί. Δέχτηκε χτύπημα και έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένει ο Καρρίκι με τιμωρία, ο Ρουσσάκης που έχει θλάση, ενώ επιστρέφει ο Βατουσιάδης.