Φιέστα ανόδου και ευχαριστίες προς φορείς και χορηγούς από την ΑΕ Λαζαρίνας!

Κάτοικος Β’ ΕΠΣΚ είναι από την Κυριακή (20/5) η ΑΕ Λαζαρίνας.

Γυρίζοντας κανείς το χρόνο 12 μήνες πίσω, θα αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας της ΑΕΛ, αφού η τοπική ομάδα βρισκόταν τότε σε συζητήσεις για να δρομολογήσει τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της, ξεκινώντας από το μηδέν.

Με όρεξη, πίστη στις δυνατότητές της και ενεργοποίηση γηγενών ποδοσφαιριστών και ανθρώπων που έτρεξαν διοικητικά την ομάδα, η ΑΕ Λαζαρίνας κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που χρειαζόταν στην αυλαία κόντρα στον Αίαντα Καρποχωρίου και να μετατρέψει το ματς ως φιέστα ανόδου.

Οι «Βυσσινί» πέτυχαν 21 νίκες σε 30 αγωνιστικές αλλά και τρεις ισοπαλίες, όντας μόλις μία από τις τέσσερις ομάδες που ξεπέρασαν τις 20 νίκες στον φετινό πολύ δύσκολο «μαραθώνιο» της Γ’ ΕΠΣΚ.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η ΑΕ Λαζαρίνας μετέτρεψε σε πάρτι τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, γιορτάζοντας την επιστροφή της στη δράση με μία μεγαλοπρεπή άνοδο, χωρίς κανείς να ξεχάσει τους συντελεστές της επιτυχίας.

Πέραν από το τετράπτυχο διοίκηση-προπονητής-ποδοσφαιριστές-κόσμος, η ΑΕΛ ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τον Δήμο Μουζακίου που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά της, όπως επίσης τις επιχειρήσεις «Οικοδομικά Υλικά – Ιωάννης Ντόντος» στο Αγναντερό, «Γαλακτοκομική Εταιρεία – Βοσκοπούλα» στη Λαζαρίνα, «Χαλβαδοποιεία – 1 και κάτι – Γιώργος Μπουλογιώργος» και «Κέντρο εκδηλώσεων – Πύλης Μέγαρο» του κου Παναγιώτη Ζωγράφου στην Πύλη Τρικάλων.

Επίσης η ΑΕ Λαζαρίνας εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε όλες τις ομάδες που πήραν την άνοδο στη Β’ Ερασιτεχνική και κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα προκειμένου να δημιουργήσει σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει και στην υψηλότερη κατηγορία.