Εντυπωσιακός και ως δρομέας ο Ερβίστ Μετούσι του ΑΟ Σελλάνων!

Θα μπορούσε να ανακηρυχθεί και ως…Γιουσέιν Μπολτ του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς σίγουρα, έχει το πιο εντυπωσιακό σπριντ που έχουμε δει σε βάθος δεκαετίας στις τοπικές κατηγορίες (φέτος αγωνίστηκε ωστόσο στη Γ’ Εθνική).

Ο λόγος για τον Ερβίστ Μετούσι, ο οποίος φέτος φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας και τις περισσότερες φορές όλη την πτέρυγα της ομάδας του Προαστίου, με εκρηκτικότητα και φοβερή επιτάχυνση στο βηματισμό και τις αντοχές του!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, 1,5 μήνα μετά το τέλος της σεζόν δείχνει να μη συμβιβάζεται με την ξεκούραση μετά από μία κοπιαστική χρονιά και μάλιστα συμμετείχε στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο με μεγάλη επιτυχία!

Ο Μετούσι είχε λάβει μέρος και στις προηγούμενες διοργανώσεις του Πλαστήριου Δρόμου, φέτος όμως πήρε τη θέση του στην αφετηρία των 10 χλμ (!) και κατάφερε να τερματίσει με χρόνο 42’49», κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 20-29 ετών…σαν σε προπόνηση!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του κλασικού αθλητισμού (στίβου) που τον προέτρεψαν στο παρελθόν να ασχοληθεί με τα ατομικά αγωνίσματα και ακόμη περισσότεροι εκείνοι που πιστεύουν ότι το έχει πράξει ήδη, πριν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Όμως, το «μικρόβιο» της στρογγυλής Θεάς τον έχει προσβάλει για τα καλά και δε λέει να το αποχωριστεί, διατηρώντας μεγάλα προσόντα φυσικής αντοχής και αερόβιας κίνησης, που θα μπορούσαν κάλλιστα να τον κατατάξουν σε σπρίντερ 100 ή 200 μέτρων.