Βαζάκας: «Είμαι 25 χρόνια προπονητής και ο Γκώνιας 2»! (video)

Πολύ…ψωμί είχε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Αναγέννησης με τον Εργοτέλη, αφού η λογομαχία που ξεκίνησε μέσα στο ματς, ανάμεσα σε Τάκη Γκώνια και Γιώργο Βαζάκα συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του νικηφόρου 2-1 της ΑΣΑ.

Ειδικότερα, ο προπονητής του Εργοτέλη απευθύνθηκε ουκ ολίγες φορές προς τον 4ο διαιτητή για καθυστερήσεις ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης, ενώ στα μισά του β’ μέρους έκανε το ίδιο και προς τον προπονητή της Αναγέννησης!

Όταν συνεχίστηκε η λεκτική «επικοινωνία» προς τον Γιώργο Βαζάκα, εκείνος, που δεν είχε αντιδράσει έως εκείνη την ώρα, τον προέτρεψε να επικεντρωθεί στο παιχνίδι.

Με τη λήξη του αγώνα, ο Γρεβενιώτης προπονητής έκανε δηλώσεις ζωντανά στην ΕΡΤ3 τονίζοντας ότι η Αναγέννηση είχε σκοπιμότητα διότι την ενδιέφερε το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως εφόσον ο ομόλογός του στον Εργοτέλη είναι πρεσβευτής του fair play, θα έπρεπε να το δείξει στο ματς του α’ γύρου, όταν το νικητήριο γκολ των Κρητικών σημειώθηκε με πέναλτι για παράβαση εκτός περιοχής, τονίζοντας ότι υπήρξε προκλητικός στον σημερινό (16/5) αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γ. Βαζάκας, την ώρα μάλιστα που λίγα μέτρα πιο δίπλα υπήρξε αψιμαχία ανθρώπων του Εργοτέλη με της Αναγέννησης:

«Ο Τάκης Γκώνιας είναι δύο χρόνια προπονητής. Εγώ είμαι 25. Τα καραγκιοζιλίκια τώρα… Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να λες του άλλου για σκοπιμότητα.

Όλα είναι μέσα στα ποδόσφαιρο. Όταν η Αναγέννηση έχασε με πέναλτι εκτός περιοχής στο πρώτο ματς, γιατί δεν άφησε να μπει ένα γκολ αφού του αρέσει το fair play; Ό,τι μας συμφέρει. Και βέβαια είχαμε σκοπιμότητα, γιατί μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Να κρυφτούμε;

Αλλά δεν μπορείς να προκαλείς. Ας έπαιζε μπάλα η ομάδα του να κερδίσει. Στην προκειμένη φάση είναι άδικος. Ήταν προκλητικότατος».

Εδώ να αναφέρουμε ότι μικρής έντασης διένεξη σημειώθηκε και στα αποδυτήρια λίγο αργότερα μεταξύ των δύο προπονητών, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η ηρεμία επανήλθε άμεσα.