Ολική επαναφορά με πορεία πρωταθλητισμού ο Ηρακλής Σοφάδων!

Πρωταθλητισμό διαγράφει ο Ηρακλής Σοφάδων στον β’ γύρο της Α’ Ερασιτεχνικής, με τους «Ροπαλοφόρους» να είναι εντυπωσιακοί στο δεύτερο μισό της σεζόν!

Η ομάδα του Φώτη Ράικου, αν το πρωτάθλημα άρχιζε από τη 16η αγωνιστική και έπειτα, θα συγκαταλεγόταν σε εκείνες της πρώτης τετράδας με τη συγκομιδή που έχει, αλλά κυρίως με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει.

Οι Σοφαδίτες μετρούν οκτώ ματς αήττητοι, στα οποία έχουν σημειώσει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, βρίσκοντας διέξοδο από το θεόρατο φάσμα των πλέι-άουτ και το ενδεχόμενο ρίσκο υποβιβασμού.

Ο Ηρακλής, πλέον έχει ακόμη και μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ, την ώρα που μόλις δύο μήνες νωρίτερα, οι μαζικές αποχωρήσεις φαινόταν να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Με 13 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά στα τελευταία οκτώ ματς οι Κυανοκίτρινοι πήραν νίκες ουσίας απέναντι σε αντιπάλους με τον ίδιο στόχο, καταφέρνοντας μάλιστα να τις πετύχουν με πειστικό τρόπο, ενώ στάθηκαν το ίδιο αποτελεσματικοί με αντιπάλους που ακόμη και σήμερα ερίζουν για την 4η θέση, επικρατώντας της Δόξας Μάρκου με 3-1, της ΑΕ Λεονταρίου με 0-1 και αποσπώντας ισοπαλίες στις έδρες του Αγναντερού και του Αρτεσιανού.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Ηρακλής θα στοχεύσει σε ανάλογη εικόνα για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, με «όπλο» τη συνοχή του και το δυσκολοκατάβλητο προφίλ του.