Δυναμική παρουσία οι αθλητές-τριες του Βάιου Κουκουλέτσου σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα

Μια πλούσια εβδομάδα και μήνας από αγωνιστικής πλευράς Ταεκβοντό πέρασε και συμμετείχαν οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας στην Αθήνα . Με επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά στις 17-18 &19 Νοεμβρίου 2017 το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την παγκοσμία Ομοσπονδία WTF  το G1- Greece Taekwondo Open Tournament 2017 στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Στο διεθνές πρωτάθλημα συμμετείχαν μεγάλα αστέρια Ολυμπιονίκες ,Παγκόσμιοι πρωταθλητές με στόχο την Ολυμπιάδα του 2020 στην Ιαπωνία  . Ανάμεσα στους 900 αθλητές-τριες συμμετέχοντες  από 33 χώρες ήταν και οι καρδιτσιώτισσες αθλήτριες: Μπολτσή Άρτεμις κατηγ.-67, Βαρύτιμου Αικατερίνη κατηγ.-49, Λυρίτση Βασιλική κατηγ-41 και Σίμου Μαρία κατηγ-55 κιλών. Μεγάλες εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλήτριες από αυτό το μίτινγκ κάνοντας το καλύτερο για την διάκριση ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του αθλήματος.

Το πρώτο Πανελλήνιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα διεξήχθη με επιτυχία στις 22 Νοεμβρίου 2017 από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων με 250 αθλητές- τριες να συμμετέχουν και ανάμεσα και η μοναδική καρδιτσιώτισσα χρυσή αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική .Με εξαιρετική παρουσία της αθλήτριας  κερδίζοντας τρεις αγώνες φτάνοντας στα προημιτελικά στον 4 αγώνα με ισοπαλία και χάνοντας στον τρίτο γύρο από την αθλήτρια της Αθήνας με ελάχιστη διαφορά και κέρδισε  την κατηγορία ανάμεσα σε 64 αθλήτριες .

Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Διασυλλογικό  πρωτάθλημα Ταεκβοντό γεν. 2006 στις  23 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων με 300 αθλητές- τριες να συμμετέχουν. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι αθλητές –τριες του συλλόγου: Μαλέτσικας Ιωάννης, Ζαφείρη Ευτυχία, Ζουμπουλίδου Δέσποινα & Χαρίσης Ηλίας. Η πρώτη θετική εμφάνιση και παρουσία  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον οι παραπάνω αθλητές-τριες.

Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων γεν. 2003-2005 στις 24-25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων με 950 αθλητές- τριες να συμμετέχουν. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι αθλητές –τριες του συλλόγου Σίμου Μαρία, Τζαλαβρέτας Ορφέας, Νικολαΐδης Σάββας, Τσιβρένη Αθανασία, Μαυροπούλου Δήμητρα & Λυρίτση Βασιλική.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν και είχαν μια  θετική εμφάνιση και παρουσία  σε όλα τα προαναφερθέντα παραπάνω επίσημα  πρωταθλήματα με στόχο την συμμετοχή τους αλλά και την αποκόμιση της εμπειρίας , καθώς και τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάιο για την εκπληκτική δουλειά που κάνει από το 1989  έως σήμερα.