-10 και πρόστιμο 2.000 ευρώ στην Αναγέννηση Νέων για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου

Αφαίρεση 10 βαθμών και πρόστιμο 2.000 ευρώ αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Football League για την Αναγέννηση  Νέων.

Ο λόγος είναι πως η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής για το Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League Νέων με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας (7/5) είχε διακοπεί στο ημίχρονο (το σκορ ήταν 3-0) και η συνέχισή του ορίστηκε για τις 30 Μαΐου.

Ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δε μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν το ματς και έτσι, εκτός της κατακύρωσής του με 3-0, υπέστησαν -10 και 2.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΕΩΝ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη συνέχισης αγώνα (αποχώρηση) μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ, οποίος είχε οριστεί να συνεχισθεί, μετά απο διακοπή του λόγω βροχόπτωσης, την 30/5/2018 (άρθρο 21§3.ΙΙ.δ’ ΚΑΠ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3 – 0 απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ, β) αφαίρεση 10 βαθμών απο το Πρωτάθλημα Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και γ) χρηματική ποινή 2.000€ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ 16η αγωνιστική)».