1 Χρυσό και 2 Ασημένια για τον ΑΣ Ολύμπια Καρδίτσας στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος

Το Σάββατο και Κυριακή 31 Μαρτίου και 1  Απριλίου 2018  διοργανώθηκε με επιτυχία από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα για τη συγκρότηση των κλιμακίων της για το έτος 2019 στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου Κονταξοπούλειο.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος πάνω από 1401 αθλητές από 113 συλλόγους της Βορείου Ελλάδας αριθμός ιδιαίτερα υψηλός που δείχνει τη συνεχή άνοδο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Η ΕΤΑΒΕ διαχειρίστηκε σωστά τον υψηλό αριθμό συμμετεχόντων διοργανώνοντας άψογα τους αγώνες.

Σ αυτή τη γιορτή του ταεκβοντο ο Α.Σ. Ολύμπια Καρδίτσας συμμετείχε με 11 αθλητές. Η αποστολή στέφτηκε με επιτυχία καθώς επέστρεψε με 3 μετάλλια,  χαμόγελα, καινούριους φίλους και νέες εμπειρίες.

Αναλυτικότερα:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ                         

 1. Κορομπίλιας Χρήστος

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 1. Φροξυλιά Αφροδίτη
 2. Καπνογιάννη Βασιλική

Τρεις ακόμα αθλητές του Συλλόγου κατέλαβαν την πέμπτη θέση:

 1. Χαρόβα Έλενα
 2. Αμπατζή Κατερίνα
 3. Νταραχμετ Μαριαμ

Επίσης αγωνίστηκαν χάνοντας στις λεπτομέρειες από ατυχία ή απειρία κάνοντας μας όμως υπερήφανους για την απόδοση τους οι αθλητές:

 1. Μανασής Σόλων
 2. Χαρόβα Νάντια
 3. Παλάντζα Μαρία
 4. Ψήμμας Αλέξανδρος
 5. Μπιμπίκου Αλεξάνδρα

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ανεξάρτητα από την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου καθώς το ζητούμενο είναι η ατομική βελτίωση που έρχεται μέσω της συστηματικής προπόνησης και της αξιοποίησης των εμπειριών που αποκτούνται από τη συμμετοχή σε τέτοιες υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.

Σημαντικό είναι να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις αθλήτριες του Συλλόγου Αμπατζή Κατερίνα και Χαρόβα Νάντια οι οποίες μετά το πέρας των αγώνων παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη για να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΤΑΒΕ σαν μέλη των κλιμακίων της, καθώς τερμάτισαν πρώτες στην κατηγορίας τους σε συγκομιδή βαθμών στα τρία Προκριματικά Πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2017. Αυτό το γεγονός αποτελεί αδιαμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία για το Καρδιτσιώτικο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ προλειαίνοντας το έδαφος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Οι δύο αθλήτριες παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη κάνοντας διπλές προπονήσεις έως την Μ. Τετάρτη κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών της ΕΤΑΒΕ αποκομίζοντας πολύπλευρα κέρδη καθώς δοκίμασαν τις δυνατότητές τους με τους καλύτερους-ες αθλητές -τριες της Βορείου Ελλάδας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας Ολύμπια στα μόλις δυόμιση χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες που προβάλλουν και διαφημίζουν την πόλη μας έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας όλων των αθλητών με συνεχή συμμετοχή σε πολύωρες προπονήσεις, αλλά και σωστού προγραμματισμού και καθοδήγησής τους από την προπονητική ομάδα του Συλλόγου η οποία αποτελείτε από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τον Πρωταθλητή Ελλάδας Σδόγγο Ηλία και τη Διαιτολόγο Βάρρα Βασιλική. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Υπ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, MSc, με ειδίκευση στην προπονητική του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χασιαλής Θανάσης ο οποίος εφαρμόζει την επιστήμη της προπονητικής στη πράξη δένοντας αρμονικά την εμπειρία με την καινοτομία και τη γνώση.

Ωστόσο πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι εκτός των αθλητών και των προπονητών ένα πετυχημένο και υγιή μοντέλο συμπληρώνουν οι γονείς οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε αυτό το τρίπτυχο, στηρίζοντας τα παιδιά τους και κατ επέκταση τον σύλλογο, περιβάλλοντάς μας με εμπιστοσύνη δίνοντάς ακόμα περισσότερα κίνητρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίας. Σε αυτούς τους γονείς αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια.

Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον Α.Σ.Κ. ΟΛΥΜΠΙΑ γιατί σε εμάς θα βρείτε επιστήμονες της άσκησης οι οποίοι προσεγγίζουν με παιδαγωγικό τρόπο την προπόνηση με πρώτο στόχο την προαγωγή της υγείας. Οι διακρίσεις και τα μετάλλια δεν αποτελούν αυτοσκοπό καθώς είναι επακόλουθα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς.

Εγγραφές Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 16:00 – 21:00

Διεύθυνση: ΙΕΖΕΚΙΗΛ 83  έναντι νυχτερινού

Για πληροφορίες τηλ. 6989414499