1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ U16 από τον ΑΣΚ!

Μπορεί η αγωνιστική δράση τα Χριστούγεννα να προσαρμόζεται στο πνεύμα των ημερών, όμως ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις για να φέρει το μπάσκετ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πόλη μας.

Έτσι, το τριήμερο 28,29,30 Δεκεμβρίου, θα γίνει στην πόλη μας το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά U16 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Ο Ιωνικός Νίκαιας και ο Πανερυθραϊκός από την Αθήνα, ο Αίολος από τα γειτονικά Τρίκαλα και ο οικοδεσπότης Α.Σ.Καρδίτσας συγκροτούν την τετράδα των ομάδων παίδων που θα λάβουν μέρος, υποσχόμενες πλούσιο θέαμα για τους φιλάθλους. Το τουρνουά θα γίνει σε τρεις αγωνιστικές, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαγωνισμούς τριών πόντων, αλλά και την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών της διοργάνωσης, όπως του πρώτου σκόρερ, του πολυτιμότερου παίκτη αλλά και της καλύτερης πεντάδας.

O Α.Σ.Κ. με τη διοργάνωση του τουρνουά φιλοδοξεί να φέρει στην Καρδίτσα νέους αθλητές με ταλέντο και φιλοδοξίες, που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα τουρνουά με έντονο συναγωνισμό.

Ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για τη διοργάνωση και την επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά, έχει η υποστήριξη από την Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» που ειδικεύεται σε μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές φυσικού αερίου και διακόσμηση χώρων. Η Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Τουρνουά και στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και θερμά «ευχαριστώ».

1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ U16

28,29,30 Δεκεμβρίου 2018 – Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας

Πρόγραμμα

1η ημέρα – Παρασκευή 28.12.2018

5 μ.μ.               Α.Σ.Καρδίτσας – Αίολος Τρικάλων

7 μ.μ.               Ιωνικός Νίκαιας – Πανερυθραϊκός

2η ημέρα – Σάββατο 29.12.2018

6 μ.μ.               Αίολος Τρικάλων – Πανερυθραϊκός

8 μ.μ.               Α.Σ.Καρδίτσας – Ιωνικός Νίκαιας

3η ημέρα – Κυριακή 30.12.2018

9.45 π.μ.          Αίολος Τρικάλων – Ιωνικός Νίκαιας

11.30 π.μ.        Διαγωνισμός Τριπόντων

12 π.μ.             Α.Σ.Καρδίτσας – Πανερυθραϊκός

1.45 μ.μ.          Απονομές – Λήξη Τουρνουά