Όλα έτοιμα για τον 22ο Ποδηλατικό Δρόμο Καρδίτσας – βόλτα με ποδήλατο

Διεξάγεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας, ο 22ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας – βόλτα με ποδήλατο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. από την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας και οι ποδηλάτες δια μέσω των οδών Σ. Λάππα (πεζόδρομος) – Μπλατσούκα – Φαναρίου, θα φτάσουν στη στροφή για Κόμπελο και θα επιστρέψουν δια των οδών Φαναρίου – Τρικάλων – Ταλιαδούρου – Καραϊσκάκη – Σ. Λάππα (πεζόδρομος) καταλήγοντας στην Κεντρική Πλατεία.

Ο 22ος Ποδηλατικός Δρόμος της Καρδίτσας είναι ποδηλατάδα και όχι αγώνας. Δεν υπάρχουν νικητές και έπαθλα και έχει ως σκοπό την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή. Το μήκος της διαδρομής είναι 16χλμ και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να φέρουν αθλητική περιβολή και προστατευτικό κράνος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν δύο ώρες πριν την εκκίνηση στις 8:30 π.μ. στο χώρο της αφετηρίας (ΑLPHA BANK), όπου θα βρίσκεται η γραμματεία. Οι ποδηλάτες παράλληλα με τον αριθμό συμμετοχής θα παίρνουν δώρο ένα μπλουζάκι και τον ειδικό αριθμό με τον οποίο θα συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί μετά το τέλος του Ποδηλατικού Δρόμου, για 16 ποδήλατα και 30 προστατευτικά κράνη. Στη μέση της διαδρομής (στροφή Κόμπελου) θα υπάρχουν νερά για όλους και στον τερματισμό χυμοί και διπλώματα συμμετοχής.

Από τον Δ.Ο.Π.Α.Κ. έχει εξασφαλιστεί η επιτήρηση των δρόμων με την βοήθεια της Τροχαίας του Τμήματος Τάξης Καρδίτσας και της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και η παρουσία ασθενοφόρου με γιατρό για την ιατρική κάλυψη του δρόμου.

Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι:

-ΜΑΤΤΑΣ EXCLUSIVE
– ΤΑΚΟΥΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ – ΑΡΔΕΥΣΗ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ
ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ
– ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ
– ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
– ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΤΣΙΚΗ Ο.Ε. ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΣΙΔΕΡΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ –
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
– ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗ
– ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
– Β. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ & ΥΙΟΙ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ
– ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
-COPY FORM – ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
– ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ι. , ΠΟΡΤΕΣ – ΠΑΡΑΘΥΡΑ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
– ΝΑΣΙΑΚΟΣ Ι. – ΤΕΝΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ.