«Ψηλώνουν» με Στρακάτσαλο οι Γόμφοι!

Παίχτης των Γόμφων είναι από σήμερα (5/8) ο Τάσος Στρακάτσαλος.

Ο έμπειρος σέντερ, θα ενισχύσει την προσπάθεια της τοπικής ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ, γεμίζοντας τη ρακέτα thw, όπου μαζί με τον Τόμυ Τσίγκα θα αποτελέσουν δυνατό δίδυμο στη front line.

Πρόκειται για τον 34χρονο αθλητή με εμπειρία και σε Εθνικές κατηγορίες που γνωρίζει καλά το Θεσσαλικό μπάσκετ και θα τονώσει μία θέση όπου χρειάζεται επιβεβλημένα βάθος, στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Στρακάτσαλος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», με τον οποίο σημείωσε ισάριθμες ανόδου από τη Β’ στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ τη σεζόν 2011-12 ήταν μέλος των Τιτάνων που πέτυχαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ως πρωταθλητές Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Γόμφων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τή μετεγγραφή τού έμπειρου Φαρσαλινού αθλητή, Τάσου Στρακάτσαλου. Ο Στρακατσάλος έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ.Φ. Νίκαια Λάρισας, Χαρίλαο Τρικούπη, Παναιτωλικό, Α.Ο. Αγρινίου, Τιτάνες Παλαμά, και Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Το Δ.Σ. τού συλλόγου μας του εύχεται υγεία και πολλά καλάθια τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε την ομάδα μας ψηλά».