Χωρίς προβλήματα η προπόνηση!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες (Τρίτη, 18/11) οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης. Οι παίχτες του Σάκη Θεοδοσιάδη απόλαυσαν διήμερο ρεπό, καθώς μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, ελλείψει επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης, είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Το βάρος τις προηγούμενες μέρες είχε πέσει στους Σωκράτη Μπουντούρη, Χρήστο Παναγιωτόπουλο και Κώστα Κουλίδη, οι οποίοι αντιμετώπιζαν έκαστος προβλήματα τραυματισμού. Οι συγκεκριμένοι, ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα, ενώ από χθες μπήκαν σε πιο έντονους ρυθμούς, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα και αναμένεται να ενισχύσουν τους Κιτρινόμαυρους στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία, την Κυριακή (23/11) στο Στάδιο.

Έτσι ο προπονητής της Αναγέννησης (ο οποίος βέβαια την Τρίτη απουσίαζε στην Αθήνα μαζί με τον αμυντικό της ομάδας Χρήστο Οικονόμου ελέω της έκτακτης συνεδρίασης της Football League), μετά από αρκετό καιρό δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του γειτονικού ντέρμπι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football league.