Χωρίζουν οι δρόμοι Σάκη Σώκλα – Αετού Καλλιφωνίου

Μία τετραετία διήρκεσε η συνεργασία του Σάκη Σώκλα με τον Αετό Καλλιφωνίου και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, οι δύο πλευρές τραβούν διαφορετικούς δρόμους.

Η ομάδα του Καλλιφωνίου σε αυτά τα τέσσερα χρόνια πορεύτηκε με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο της, καταφέρνοντας μάλιστα και στις τρεις τελευταίες σεζόν να φτάσει έως τα πλέι-οφ του 1ου Ομίλου.

Φέτος, η προσπάθεια ήταν η καλύτερη δυνατή, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου ο Αετός να ανέλθει στην Α1 ΕΠΣΚ, συγκεντρώνοντας εννέα βαθμούς και χάνοντας στο νήμα τη συμμετοχή του στο μπαράζ κατάταξης (το οποίο υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην άνοδο για τον νικητή του).

Ο Σάκης Σώκλας έβαλε επίσης το λιθαράκι  του ώστε οι Κιτρινόμαυροι να αποτελούνται από ένα σύνολο με ντόπιους -στην πλειοψηφία του- αθλητές και να αποδώσει αξιόλογο ποδόσφαιρο, αφήνοντας παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Με προσωπική  του δήλωση, ο έμπειρος προπονητής ευχαριστεί τα μέλη των Δ.Σ. που συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια, τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό του Αετού που συμπαραστάθηκε στην πορεία της ομάδας.