«Χτύπημα» και από την Ισπανία με Μπλάσκο Κοντρέρας οι Ελπίδες!

Τη μία μετά την άλλη παίχτρια από το εξωτερικό ανακοινώνουν οι Ελπίδες που δείχνουν ότι έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς «σεντονιού».

Η UEFA έχει ενημερώσει ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και 10 αλλοδαπές ποδοσφαιρίστριες (6 κοινοτικές και 4 εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) και έτσι, τουλάχιστον για την Ευρώπη, υπάρχει η δυνατότητα για ποιοτική ενίσχυση.

Με γνώμονα τα παραπάνω και τις μεταγραφές των Κολομβιανών Ετσεβερί και Αρίζα, άλλη μία παίχτρια, αυτή τη φορά από την Ιβηρική χερσόνησο θα φορέσει τη φανέλα των Ελπίδων.

Ο λόγος για την Μπλάσκο Κοντρέρας (πλήρες όνομα Mari Carmen Blasco Contreras), με την Ισπανίδα μέσο να συμφωνεί με τις δευτεραθλήτριες Ελλάδος ώστε να τις ενισχύσει στην προσπάθειά τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο αριθμός των ξένων περιορίζεται στο εγχώριες διοργανώσεις και έτσι είναι αβέβαιο εάν όλες οι αλλοδαπές νεαποκτηθείσες θα παραμείνουν στην ομάδα).

Πρόκειται για την 26χρονη ποδοσφαιρίστρια με έφεση στο ανασταλτικό παιχνίδι και δυναμική παρουσία στο κέντρο, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Από τη Μαδρίτη, άλλωστε, ξεκίνησε την καριέρα της (απ’όπου και κατάγεται), ωστόσο η πρώτη της ομάδα ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης (από το 2009 έως το 2012). Ακολούθησε μια διετία στη Ράγιο Βαγιεκάνο και έπειτα άλλα δύο χρόνια στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Missouri Valley Kings, έως το καλοκαίρι του 2016. Έκτοτε μέχρι σήμερα διέγραψε τη δεύτερη θητεία της στη Ράγιο Βαγιεκάνο και την Πριμέρα Ντιβιζιόν Γυναικών.