Χτίζει σερί και ψυχολογία ο Προδρομιακός!

Ο Προδρομιακός επέστρεψε στην Α1 ΕΠΣΚ με σκοπό να μείνει, αν και με τη φόρα που έχει πάρει, αν και η παραμονή στην κατηγορία ίσως αποδειχθεί…πενιχρός στόχος.

Η ομάδα του Προδρόμου συνεχίζει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα εκεί όπου μετρά πέντε ματς αήττητη, έχοντας σε αυτό το διάστημα σημειώσει δύο ισοπαλίες και τρεις διαδοχικές νίκες!

Η τελευταία φορά που δεν πήραν βαθμό στο «σακούλι» τους ήταν στις 7 Οκτωβρίου, όταν για την 5η αγωνιστική οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν δύσκολα από τον Θεσσαλικό στη Ματαράγκα με 3-2.

Έκτοτε, η ομάδα του Νίκου Κατσάρα έχει δημιουργήσει ένα μαχητικότατο και δυσκολοκατάβλητο πρόσωπο που δε χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο και διακρίνεται για τη φοβερή του αποτελεσματικότητα.

Ο Προδρομιακός βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας και καταφέρνει από την άμυνά του να πάρει την απαιτούμενη ώθηση, φτάνοντας σε αποτελέσματα που του δίνουν την ευκαιρία να αναζητήσει ακόμη καλύτερο πλασάρισμα στη γενική κατάταξη, έστω και αν κανείς στο νεοφώτιστο στρατόπεδο δε βιάζεται να οριοθετήσει στόχους.

Σειρά παίρνει το ματς με τη Νέα Νίκη Καμινάδων εντός έδρας, ένα από τα πιο δύσκολα της περιόδου, στο οποίο ο Προδρομιακός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το «δέσιμο» και την αγωνιστική του κατάσταση για να υπερασπιστεί έδρα και αήττητο σερί.

Οι Κιτρινόμαυροι αντιλαμβάνονται ότι ο αντίπαλός τους που μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς θα έρθει αποφασισμένος να βελτιώσει τα τελευταία αποτελέσματα, έχοντας άλλωστε τον τρόπο και την ποιότητα να το πράξει.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την τοπική ομάδα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον Κώστα Στεργιούλα που ντύθηκε στα «χακί».