Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για την πρωτοποριακή Ακαδημία του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου!

Με εκπλήξεις και λειτουργία που δεν αποσκοπεί μόνο στην εκμάθηση του αθλήματος σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και στη δημιουργική απασχόληση συνεχίζει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου.

Η νεόδμητη ακαδημία πραγματοποιεί αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου αυξάνοντας τη δραστηριότητά της, αντιμετωπίζοντας κάθε μέλος της ως μια πρόκληση για να το γεμίσει με χαρά, γνώσεις για το ποδόσφαιρο και κίνητρο για βελτίωση.

Κάπως έτσι έπεσε και η αυλαία για το 2018, όπου στην προπόνηση της Τετάρτης (19/12) οι λιλιπούτειοι παίχτες απόλαυσαν το πρόγραμμα ασκήσεων, έπαιξαν με την μπάλα και ένιωσαν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τους διαπερνά!

Η πρόεδρος της Ακαδημίας κα Μαρία Σπυροπούλου, μαζί με την υπεύθυνη τεχνικό Ίβανα Ζντράβκοβιτς μοίρασαν ως δώρο στα παιδιά από έναν λαχταριστό σοκολατένιο Άγιο Βασίλη!

Ήταν μία πράξη ανταπόδοσης για τη χαρά που προσφέρουν στο τεχνικό τιμ αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να ανακαλύψουν με καινοτόμες μεθόδους τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Για το νέο έτος, εκτός από ευχές που αντάλλαξαν, οι νεαροί ποδοσφαιριστές/ριες απέκτησαν και το δικό τους ημερολόγιο το, οποίο βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία για τους φίλους της περιοχής και διατίθεται από τα μέλη της Ακαδημίας.