Χρήστος Μπατζιάς: «Ήρθα σαν φίλος, φεύγω σαν φίλος»

Ένα αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» προέκυψε στον Ατρόμητο Παλαμά, καθώς ο Χρήστος Μπατζιάς δεν καθίσταται δυνατό να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «Πράσινους», τους οποίους, μετά από έξι αγωνιστικές οδήγησε με αήττητο στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα.

Έτσι, το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ηρακλή Σοφάδων ήταν το τελευταίο για τον ταλαντούχο τεχνικό στους Παλαμιώτες, σε μία λύση συνεργασίας, πάντως, που έρχεται σε απόλυτα συναινετικό κλίμα.

Λίγο μετά το τελεσίδικο της απόφασης, ο Χρήστος Μπατζιάς, με δήλωσή του στο KarditsaSportiva ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σωματείο του Ατρόμητου Παλαμά για την έως τώρα κοινή μας πορεία. Παρά την απόφαση για αποχώρηση, οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες, τη δεδομένη όμως στιγμή η διακοπή της συνεργασίας θεωρήθηκε αναγκαία για το καλό και των δυο πλευρών.

Αισθάνομαι τιμή που εργάστηκα σε αυτή την ομάδα, στην οποία ήρθα όταν αριθμούσε μόλις ένα δελτίο και που την παραδίδω αγωνιστικά αήττητη, μέσα στη ζώνη των πλέι-οφ και με έναν βαθμό διαφορά από την 1η θέση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ατρόμητος Παλαμά που συνεργάστηκα και ακόμη τον κ. Μάκη Τσαγγαλά για την πλήρη ταύτιση φιλοσοφίας που είχαμε. Ακόμη τους ποδοσφαιριστές μου, ένα-έναν ξεχωριστά για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Μεγάλο μερίδιο στην έως τώρα διαδρομή μας έχουν οι συνεργάτες του κ. Κώστας Νούλας και κ. Δημήτρης Μαλάι που τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που από την πρώτη ημέρα αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ενός ιστορικού Σωματείου, του οποίου είχα την τιμή να φορέσω και τη φανέλα του ως ποδοσφαιριστής.

Ήρθα σαν φίλος, φεύγω σαν φίλος».