Χρήσιμο φιλικό με τον Ερμή Αγιάς για τους Τιτάνες!

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν σήμερα (28/11) το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας οι Τιτάνες με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς

Με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο (24-25/11) η ομάδα του Παλαμά δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού εκπλήρωσε το ρεπό της στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και όσο το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει, μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, οι δύο πλευρές θέλησαν να τεθούν αντιμέτωπες για να μη βγουν εκτός ρυθμού.

Για την ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη ήταν ένα δυνατό τεστ με πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά και το Σάββατο (1/12) θα τεθεί αντιμέτωπος στην Καρδίτσα, κόντρα στον ΑΣΚ.

Στο ματς που δεν κρατήθηκε σκορ, ο Χρήστος Ζαχαρέλης προέβη σε αρκετές δοκιμές και προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίχτες του ενόψει της Κυριακάτικης (10/4) εξόδου στα Γιάννενα και το ματς μ τον ΑΓΣΙ.

Ο αγώνας λειτούργησε ως τονωτική «ένεση» για τους Τιτάνες που ανέβασαν κατακόρυφα «στροφές» και είχαν ικανοποιητική απόδοση σε γενικές γραμμές.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, ο ΓΣ Τιτάνες ευχαρίστησε τον Ερμή Αγιάς για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή του φιλικού και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α2.