Χορεύει στις 19 Ιουλίου η πρωταθλήτρια Θύελλα Ριζοβουνίου!

Με εκπλήξεις, κέφι, χoρό και εγγυημένη διασκέδαση στην καρδιά του καλοκαιριού πραγματοποιείται  την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο ετήσιος χορός του ΠΑΟ Θύελλα Ριζοβουνίου!

Με την τοπική ομάδα να είναι γνωστή για τις πετυχημένες εκδηλώσεις της και για τα αξιόλογα μουσικά σχήματα που επιλέγει για τη διασκέδαση κάθε χρόνο και φέτος υπόσχεται μία βραδιά όπου το πολυμελές μουσικό σχήμα, το φαγητό και το ποτό θα φροντίσουν για ένα  αξέχαστο γλέντι!

Η πρωταθλήτρια της περασμένης Γ’ ΕΠΣΚ, Θύελλα, επανήλθε δριμύτερη στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο όπου φέτος θα αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική και διοργανώνει το χορό με στόχο την επικοινωνία με τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και την ενίσχυση της προσπάθειας της ομάδας που φέτος δίνει νέα δυναμική στον τόπο της.

Η εκδήλωση θα αρχίσει λίγο μετά τις 22:00 στην κεντρική πλατεία Ριζοβουνίου και το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 6987971075.

Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Σπυροπούλου, Γιώργος Σοφογιάννης, Κώστας Αντωνίου, Βασίλης Μαρκόπουλος, και Γιώργος Χακτσής βάζουν την υπογραφή τους για μία λαϊκοδημοτική και όχι μόνο βραδιά, με τους ιθύνοντες του Συλλόγου να αφήνουν στην άκρη για λίγο την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσουν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και να εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν μία όμορφη εκδήλωση!