Χαλαρό ποντάρισμα!

Φτωχό το σημερινό κουπόνι. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιους αγώνες, ώστε να φτιάξουμε ένα συστηματάκι. Έτσι για την αρρώστια μας!Στην Τουρκία η Μπαλικερσισπόρ υποδέχεται τη Σίβασπορ. Οι φιλοξενούμενοι του Ρομπέρτο Κάρλος, δεν έχουν βαθμολογική συγκομιδή ανάλογη των εμφανίσεών τους μέχρι τώρα. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 0-1-3 αλλά σε δύσκολες έδρες (Μπεσίκτας, Γαλατασαράϊ, Μπούρσασπορ). Θεωρώ πως ο αγώνας είναι στα μέτρα της Σίβασπορ και θα τη στηρίξω.

Μπούρσασπορ-Φενερμπαχτσέ το άλλο ματς της ημέρας, κατάμεστο αναμένεται το ‘’Ατατούρκ’’, θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Προς την ισοπαλία το βλέπω, μία καλή επιλογή θα ήταν το 1-1 ακριβές σκορ για τους πιο τολμηρούς.

Στο Ισραήλ έχουμε το ντέρμπυ κορυφής μεταξύ Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σκοράρουν συνεχώς οι φιλοξενούμενοι, θεωρώ πως μπορούν να φύγουν με το διπλό από τη δύσκολη έδρα της Κιριάτ.

Στην Challenge League της Ελβετίας, η Σερβέτ τίθεται αντιμέτωπη με τη Σαφχάουζεν. Φουλ του over στην προϊστορία, η Σαφχάουζεν εκτός έδρας έχει γκολ 19-19. Προφανής επιλογή το over.

Στη Β’ Γαλλίας διεξάγεται ένα σημαντικό παιχνίδι για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μεταξύ των Τρουα και Νανσί. Σκληροτράχηλη στην έδρα της η Τρουά, διαθέτει γενικότερα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Νομίζω πως το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει από το σύνολο τερμάτων του 2-3 γκολ.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ (bet365)
Μπούρσασπορ-Φενερμπαχτσέ       goal/goal (1.66)
Σερβέτ-Σαφχάουζεν                                    over (1.60)
Τρουα-Νανσι                                         2-3 goal (1.95)

trixie (bet365)
Μπαλικερσισπορ-Σίβασπορ                               2 (2.30)
Μπούρσαπορ-Φενερμπαχτσέ                            Χ (3.40)
Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ        2 (2.15)