Φουλ δράση για τα τμήματα Μίνι και Τζούνιορ των Τιτάνων και του Ολυμπιακού Καρδίτσας

Φιλικά παιχνίδια έδωσαν το πρωί της Κυριακής (12/11) δύο τμήματα υποδομών των Τιτάνων Παλαμά και του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Οι αθλητές Τζούνιορ και Μίνι των δύο Συλλόγων διοχέτευσαν το ταλέντο και την ενέργεια τους στο παρκέ του κλειστού του Παλαμά, δίνοντας δύο φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε συνέχεια στην πλούσια δράση τους.

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα τα παιδιά αθλήθηκαν, κοινωνικοποιήθηκαν και λειτούργησαν κατά τρόπο που τους κατεύθυναν οι προπονητές τους, σύμφωνα με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, πιστοποιώντας την πρόοδό τους αλλά παίρνοντας και την ευχαρίστηση της δραστηριότητας.

Τα τμήματα του Ολυμπιακού Καρδίτσας συνόδευσαν και καθοδήγησαν οι προπονητές Στέφανος Μπελάγιας, Τάκης Καλογριανίτης και τα αντίστοιχα των Τιτάνων Παλαμά ο Παναγιώτης Καραμίτζιος.

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Γ.Σ. Τιτάνες, τη διοίκησή του και τον προπονητή Παναγιώτη Καραμίτζιο για την πρόσκληση και τη διεξαγωγή των φιλικών μέσα σε περίφημο κλίμα και επιθυμούν ανάλογες δράσεις μεταξύ των δύο Ακαδημιών στο μέλλον.