Φορτσάρει στα μεταγραφικά ο ΑΟ Καρδίτσα

Ο σωστός προγραμματισμός σε ομάδα που θέτει ψηλά τον πήχη προϋποθέτει και ψώνια από το πάνω ράφι και επενδύσεις σε ταλέντα.

Ο ΑΟΚ κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, αφού με την «πρώτη» ανακοίνωσε εννέα ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που κοινή συνισταμένη έχουν το νεαρό της ηλικίας τους, δίνοντας το σύνθημα για δουλειά με προοπτικές εξέλιξης τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Νταρακλίτσας είναι πρόσωπο που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς, πάντα όμως με συνύπαρξή τους με ποδοσφαιριστές πιο έμπειρους που θα τους βοηθήσουν να σταθούν αντάξια και να ανέβουν επίπεδο.

Έτσι, τόσο οι διοικούντες του ΑΟ Καρδίτσα, όσο και ο νέος προπονητής φιλοδοξούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία πρωταθλητισμού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ακόμη έχοντας παραστάσεις σε Εθνικές κατηγορίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι Κυανόλευκοι είναι σε τελειωτικές συζητήσεις με παίχτες πρώτης γραμμής και σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση του τερματοφύλακα και αυτή του στόπερ έχουν «καλυφθεί» από παίχτες που πρόσφατα είχαν φορέσει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας και που τη βοήθησαν να διαγράψει πρωταγωνιστική πορεία.

Ο προγραμματισμός κυλάει σε επιθυμητά επίπεδα και δίχως βιασύνες, προκειμένου το ρόστερ να διαμορφωθεί ανάλογα με τη φιλοσοφία και τη χημεία που χρειάζεται ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.