Φορτσάρει για το τοπικό ντέρμπι ο Ατρόμητος Παλαμά! Πάει για το…κερασάκι μεταγραφικά!

Συμπαγή εικόνα και ποδόσφαιρο υπεροχής προσπαθεί να αποτυπώσει στα πρώτα του ματς πρωταθλήματος ο Ατρόμητος Παλαμά, ο οποίος δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.

Η ομάδα του Χρήστου Μπατζιά, με ένα ολοκαίνουριο ρόστερ βρίσκει σιγά-σιγά την ομοιογένεια που χρειάζεται προκειμένου να παρουσιάζει ένα σύνολο που θα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο αποδίδοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, έχοντας ισορροπία στις τρεις γραμμές της και κυρίως βρίσκοντας ρόλους για καθέναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι Παλαμιώτες μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με μόλις ένα γκολ παθητικό και πλέον είναι η μοναδική ομάδα μαζί με τον Αστέρα (με τον οποίο αναδείχτηκαν 0-0 στη Φαναρίου) και τη Δόξα Μητρόπολης που δεν έχουν ηττηθεί στην εφετινή Α’ ΕΠΣΚ, μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Οι «Πράσινοι» αποκτούν σταδιακά αγωνιστικό στυλ και ταυτότητα που τους καθιστά και φέτος στις ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις, έχοντας ήδη βγάλει από το πρόγραμμα εκτός έδρας απαιτητικά ματς, όπως αυτά με τον Σώκρατες και τον Αστέρα.

Σειρά παίρνει ένα ακόμη παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αυτό με την Παλαμαϊκή, καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι της πόλης που πάντα κρύβει παγίδες. Το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί συνήθως σε τέτοια μας και σίγουρα η πίεση που έχει η Παλαμαϊκή για να αποκτήσει τους πρώτους της βαθμούς, την καθιστούν πιο επικίνδυνη.

Ο Χρ. Μπατζιάς καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, γνωρίζοντας ότι έρχεται ένα ακόμη δύσκολο ματς αμέσως μετά, αυτό με τον Ηρακλή Σοφάδων εντός έδρας.

Πάντως, ο Ατρόμητος δε δείχνει να επαναπαύεται με την αγωνιστική του εικόνα και επιζητεί συνεχώς βελτίωση και ενίσχυση. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα υλοποιήσει μία ακόμη μεταγραφή, την τελευταία σε αυτή τη μακρά μεταγραφική περίοδο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προθήκες του.