Φορτσάρει για την πρεμιέρα ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Εβδομάδα προεργασίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 είναι αυτή που διανύουμε για τον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Η ομάδα της Καρδίτσας, μετά από μία μακρά περίοδο προετοιμασίας που ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου, με βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και την απόκτηση ομοιογένειας που επιχειρήθηκε από τα φιλικά παιχνίδια και τα ματς για το κύπελλο Ελλάδος, στρέφεται αποκλειστικά πλέον στον πρώτο αντίπαλό του για το πρωτάθλημα που είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Ο ΑΣΚ ανεβάζει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, προσθέτοντας ακόμη περισσότερα στοιχεία τακτικής στο παιχνίδι του, με το προπονητικό σταφ να επικεντρώνεται στην αφομοίωσή τους από τους παίχτες και την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους στο παρκέ.

Με την προσθήκη του Θόδωρου Καρρά που τη Δευτέρα (1/10) έκανε και την πρώτη του προπόνηση (έβγαλε όλη την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, συνεπώς δεν υστερεί σε φυσική κατάσταση), η front line των Κυανόλευκων ισχυροποιείται (δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να γίνει μία προσθήκη για τις θέσεις 3-4) και έτσι το Καρδιτσιώτικο σύνολο έχει στη διάθεσή του πλέον 13 αθλητές, με προοπτική πάντα αυτός ο αριθμός να κλείσει στους 14.

Η ενσωμάτωση των Σαριμπαλίδη και Καλλέ σε φουλ ρυθμούς προπόνησης πλέον προσφέρει ένα πλήρες ρόστερ στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο έχει ακτινογραφήσει τον Κόροιβο και φυσικά εντρυφά και στην πνευματική προετοιμασία των αθλητών του.

Το ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για το κύπελλο, προφανώς είναι εκ διαμέτρου διαφορετικό με αυτό της πρεμιέρας. Εκτός της έδρας που θα παίξει μεγάλο ρόλο και φέτος στον ΑΣΚ, το χρονικό σημείο που ήρθε το παιχνίδι κυπέλλου βρήκε σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας τις δύο ομάδες, οι απουσίες δεν επέτρεψαν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και πάντοτε, τέτοια εποχή, τακτικά οι ομάδες δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα.

Αυτό σημαίνει πως στον ΑΣΚ δεν περιμένουν να δουν τον…ίδιο Κόροιβο που αντιμετώπισαν στις 23 Σεπτεμβρίου αλλά μία ομάδα που έχει ακόμη πολλά να δείξει, όπως άλλωστε και το σύνολο του Γιάννη Τζήμα.

Το αγωνιστικό παζλ, όπως είπαμε συμπληρώνεται με ένα αμάλγαμα έμπειρων και ταλαντούχων νεαρών παιχτών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να δει ξανά υψηλού επιπέδου μπάσκετ σε ένα πρωτάθλημα όπου ο ΑΣΚ  θέλει να μπει με το δεξί, να βάλει το πρώτο θεμέλιο ψυχολογίας και να αντλήσει δύναμη από τον κόσμο του.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα (2/10) με βάρη και γυμναστήριο το πρωί ενώ το απόγευμα θα συνεχιστεί με προπόνηση που περιλαμβάνει αυξημένη ένταση σε ρυθμό και τακτική εφαρμογή.