Φορτσάρει για την Άρτα η Αναγέννηση! (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης για την εκτός έδρας αποστολή της Κυριακής (3/12) στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα της Καρδίτσας μετρά επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, συγκομιδή που κρίνεται ικανοποιητική αλλά όχι αρκετή για να επιφέρει χαλάρωση ή υπερεκτίμηση δυνάμεων στους Κιτρινόμαυρους.

Το αγωνιστικό τμήμα, βέβαια, πιστεύει στις δυνατότητές του και το αγωνιστικό προφίλ που χτίζει όσο το πρωτάθλημα και η σεζόν εξελίσσεται, το βοηθάει να αποκτήσει πιο δυσκολοκατάβλητη ταυτότητα, να αφομοιώσει τα χαρακτηριστικά και τις δυσκολίες της κατηγορίας και να παραμείνει προσηλωμένο στο στόχο της εδραίωσης στις θέσεις μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν, το ίδιο και ο προχθεσινός (29/11) αποχαιρετιστήριος στο κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΛ, με τους τόνους να έχουν πέσει μετά τα θετικά αποτελέσματα και το βάρος να ρίχνεται στο προσεχές ματς της 6ης «στροφής» με τον Καραϊσκάκη, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Η γειτονική ομάδα της Άρτας είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ζει τις πρώτες τις στιγμές σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ενθουσιασμός της την οδήγησε σε πολύ δυνατό ξεκίνημα, μετρώντας εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Αναγέννηση θα αγωνιστεί σε μια ιδιαίτερη έδρα και κόντρα σε αντίπαλο που ποτέ δεν αντιμετώπισε στο παρελθόν, φιλοδοξώντας να εφαρμόσει τα πλάνα που ετοιμάζει και να επιστρέφει με θετικό αποτέλεσμα.

Σε αυτή την προσπάθεια, η προετοιμασία ξεκίνησε από χθες (30/11), επομένη του ματς κυπέλλου και θα ολοκληρωθεί αύριο (2/12) το πρωί με την τελευταία χαλαρή προπόνηση.

Ο Γιώργος Βαζάκας διαπίστωσε και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο κύπελλο, ενώ προσπάθησε σε αυτό το λιγοστό διάστημα να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες τακτικής, παρουσιάζοντας στοιχεία για το πώς αγωνίζεται ο Καραϊσκάκης.

Η σημερινή προπόνηση (1/12) έγινε με νοτιά αλλά και βροχή που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά ταυτόχρονα διέγειρε τη διάθεσή τους να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό όσα ζήτησε το τεχνικό επιτελείο.

Στα αγωνιστικά, άπαντες είναι παρόντες και στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα, πλην του Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου που αποβλήθηκε κόντρα στην ΑΕΛ και θα εκτίσει στην Άρτα.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο (2/12) το μεσημέρι για την Ηπειρώτικη πόλη όπου θα διανυκτερεύσει για το ματς της Κυριακής.